Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gringo78

Czy ona jest syfiarą?

Polecane posty

Gość gość
Nie wspominam o 1.5 cm warstwie kurzu na jej szafce w domu rodzinnym.....no ale wtedy obiecywała mi jak to u mnie będzie dbała. Wymieniać dalej? xxx dawaj! przecież wytykanie jej błędów sprawia ci super radochę! i jedno pytanie na koniec - po co zabierasz jej czas i szanse na poznanie faceta, z którym będzie jej dobrze? nie masz zamiaru zakładać z nią rodziny, więc po co z nią siedzisz? żeby nie używać ręki?

Gość gość
ty jestes syfiarz;pomoz jej ona cos zaczela ty dokoncz!! ona zamierza cie zosatwic; kobieta jak w domu nie dba dba o siebei by sie innym podobac;

Gość gość
Dobra, wszyscy tutaj dowiedzieliśmy się jaka ta Twoja dziewczyna jest be. Zadaj lepiej sobie pytanie, dlaczego z nią jesteś, dlaczego ją wybrałeś na swoją dziewczynę. Dokonałeś wyboru i do siebie powinieneś mieć pretensje jeśli już. Problemy w związku rozwiązuje się wspólnie, nawet jeśli dojdzie do spięcia to należy się komunikować, a nie dusić w sobie żale. Powiedz jej, to wszystko co napisałeś tutaj nam. Najgorsza jest bierność, a Ty jesteś w tym momencie bierny.

Gość gość
Gringo78 dziś Jeszcze jej krzyżyk na drogę zrobię. xxx ale dopiero wtedy jak znajdziesz zastępstwo - a na razie dalej będziesz jej czas zabierał

Gość gość
Powiedz jej, to wszystko co napisałeś tutaj nam. Najgorsza jest bierność, a Ty jesteś w tym momencie bierny. xxx on nie jest bierny - rozgrywa swoją akcję mieszka z dziewczyną tylko dla seksu i sprzątania seks jest, sprzątania nie ma plan jest taki - wymienić - ale na razie nie ma na co - więc zostaje tylko narzekanie

Gość gość
Narzekać to każdy głupi potrafi, a mnie by było wstyd pisać w taki sposób o swojej połówce, jak coś mi nie pasuje, to wygarniam w cztery oczy i pracuje nad związkiem, a jeśli widać, że nie ma poprawy, to trzeba się rozstać.

Gość Zizzu
Gringo, Mieszkasz z brudaską , syfiarą , leniwą krową ....i niechlujną dziwą. A do pracy napewno wyperfumowana i wymalowana tylko majtki i biustonosz tygodniowe :o