Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to wstyd pracować na ochronie w supermarkecie??

Polecane posty

Gość gość
dla mnie nie jest,dla moich kolegow też nie...

Gość gość
a znasz jakiegos MYSLACEGO ochroniarza?

Gość gość
znam inteligentne studentki ochroniarki

Gość gość
No akurat na myślenie to taki ochroniarz ma w chuj czasu.

Gość gość
wstyd to krasc i z doopy spasc- tak mawial mojej sp pradziadek :)

Gość gość
ja nie pytam na co on ma czas, ja pytam czy znasz procesy myslowe zachodzace w elycie

Gość gość
chciałoby się robić w ochronie,ale nie dla psa kiełbasa...

Gość gość
Jak ktoś podobnie napisał wstyd to kraść i dawać d**y. Ochroniarze, sprzątaczki itd to normalna praca, więc nie wiem w czym problem. Nie wszyscy urodziliśmy się, żeby być profesorami i zdobywać nagrody nobla :P Bo bez tych zwykłych ludzi to świat by nie funkcjonował.

Gość gość
w Polsce w ogóle wstyd pracować gdziekolwiek oprócz biura, ponieważ każdy ma się za arystokratę!

Gość szara__eminencja
niektorzy maja sie nawet za prezesow :classic_cool:

Gość monitoring
pracuję w ochronie w dużych zakładach azotowych 24/48,jestem 10 razy w pracy w miesiącu,z premią i nadgodzinami zarobię 2000 i ponad,w markecie biorę zlecenie za 1230+premia i mam 3000 lekką ręką miesięcznie,za siedzenie przed kamerą i pierdzenie w fotel i mam masę czasu wolnego,w markecie troszkę się ostoję,ale to rybka,śmiać mi się chce z zazdrośników,zapierd/alających na swoich etacikach za najniższą krajową,5 dni w tygodni,a nierzadko w sobotę,niedzielę i święta:o

Gość gość
szczególnie ci, co siedzą na bezrobociu

Gość gość
ja rozumię,że ktoś pracy nie ma ,ale czego ochrony się czepiają,nie jeden z tych palantów chciałby w ochronie robić,ale nie dla psa kiełbasa...

Gość gość
Pracowałem kiedyś w ochronie, byłem zmuszony bo akurat nic innego na szybko nie mogłem znaleźć - nikomu nie polecam, dobrze było do pierwszego włamu, teren marnie zabezpieczony, żadnych kamer, 3- w nocy i jakiś zje bus rozpie**** dolił całe okno z tylu budynku jakimś łomem bo mu się zachciało kraść wystraszył mnie jak diabli, ja jego też, hałasu narobiłem i zwiał... i całe szczęście patrol firmowy przyjechał sobie po pół godzinie, policja nad ranem... Za ochronę ani gazu ani nic, pieniądze to grosze. Kiedyś na innym obiekcie to zmiennikowi wynieśli sprzęt budowlany na 20 tys, agregaty, wiertarki itd, jak ja byłem to też były noce, że krążyli dookoła jakby czekali - oczywiście pisze o ochronach obiektów przez całą dobę, w nocy a nie o staniu jak ciul/ czy łażeniu po marketach. Zresztą w marketach też wcale nie jest tak różowo Krótko nigdy więcej...

Gość gość
no to gdzie najlepiej iść na ochronę jak już się jest zmuszonym? na parkingach kradną, w sklepach kradną, w biurach kradną, w fabrykach kradną. to krwa gdzie nie kradną żeby można było w spokoju posiedzieć przy kawce??

Ja pracowałam najpierw w zakładzie przemysłowym a teraz hotelowym i jest super. Mam telewizor, kuchnię, łazienkę, dostęp do internetu.

Gość gość
ile sztućców udało ci się już odzyskać?

Gość gość
w jakiś dużych zakładach, hotelach itp gdzie jest monitoring i dobrze zabezpieczony cały teren - w takich miejscach chyba najspokojniej do tej kawki czy nawet do podrzemania ;) ale tam musisz mieć uprawnienia na broń, różne kursy itp z ulicy na takie obiekty cię nie wezmą (najgorzej i najmniej bezpecznie jest na budowach)

Żadnych nie muszę odzyskiwać, to mnie nie interesuje, jestem pani cieciowa:) i w tym robię karierę. Potem zastanawiam się jaka kariera lepsza, czy nauczycielki czy pracownika socjalnego.

Tutaj jest trochę inaczej! Osoby z uprawnieniami podjeżdżają co dwa, co trzy dni. Ja pracuję w agencji ochroniarskiej, jako osoba z umiarkowanym stopniem niepełnosprawności.

Gość gość
to co tam robisz cały dzień smerfie? mówisz tylko dzień dobry i do widzenia wchodzącym i wychodzącym czy coś jeszcze?

Gość gość
w jakiś dużych zakładach, hotelach itp albo osiedlach zamkniętych dobrze ogrodzonych gdzie jest monitoring i dobrze zabezpieczony cały teren - w takich miejscach chyba najspokojniej do tej kawki czy nawet do podrzemania ;) ale w zakladach zazwyczaj musisz mieć uprawnienia na broń, różne kursy itp z ulicy na takie obiekty cię nie wezmą (najgorzej i najmniej bezpecznie jest na budowach)

Gość zbieram na tace
ja nie odzyskuje sztuccow ja odzyskuje ubrania :classic_cool:

Gość gość
robie jako ochroniarz w jednej większych agencji towarzyskiej. miodzio.

Gość za zelazna brama
ze zadam niedyskretne pytanie? niezle zaraabiasz? :D

Jedynie to dokonuje obchodu terane, dzień dobry i do widzenia też mówię. W pokoju mam monitoring, obserwuje co się dzieje wokół. Jak coś jest zepsute np. drzwi to muszę zapisać. I tyle, reszta to jedzenie, telewizor, internet :D :D :D

Gość rextrex
To nie żaden wstyd, nawet na forum juewntusu gowork.pl/opinie_czytaj,2033 ludzie przechwalaja sie zarobkami.