Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzieci niszczą nam ciała, rozrywają kanał rodny a potem ryczą i ryczą.

Polecane posty

Gość gość

Nie kocham moich dzieci ;(

Gość gość
To może spróbuj je chociaż polubić, przecież to ty zdecydowałaś o ich udziale w twoim życiu?

Gość gość
Rozumiem ze masz wiecej niz jedno. Szkoda dzieci.

Gość gość
Ale dzieci się same na świat nie pchają. Same się nie zrobiły.

Gość gość
Wcale mi cie nie zal.. Jak ktos jest idiota ,to zostanie nim do konca zycia!

Gość gość
Cóz, tylko nieodpowiedzilni kretyni bez wyobraźni biora sie za to, czego nie lubią.

Gość gość
Bo wszyscy im wmawiaja ze olubia jak bedzie...

Gość gość
Glupia jestes ty. Pewnie wpadki zaliczylas. Trzeba bylo zrobic sobie dziecko gdy bylas juz 100% gotowa i maxymalnie dbac o siebie w ciazy to cialo mialabys dokladnie jak przed porodem. Dzieci powstaly dzieki tobie

Gość gość
To trzeba było wcześniej myśleć ,bo posiadanie dzieci to jest obowiązek więc teraz nie jęcz.

Gość gość
Ale wy glupie baby jesteście. Jak mozna bylo myslec wczesniej? Wszedzie sie slyszy jakie to macierzyństwo jest wspaniale w telewizji ciagle występują gwiazy i opowiadaja o wspanialuch przeżyciach na kafe tez nie raz sie o tum czyta todzina ciagle namawia i putaja kiedy w koncu dzidzis jak to rodzina musi byc pełna. a tu co sie okazuje ze to jakas.masakra totalna porazka ja cie doskonale rozumiem jest ciezko bardzo nie tego sie spodziewalam ale ja kocham mojego synka i juz nie wyobrazam siebie zeby go nie bylo

Gość gość
Ty jestes durna. Madra kobieta nie sugeruje sie tym co widzi w tv tylko slucha wlasnych pragnien i intuicji. Poza tym to bzdura ze wszedzie trabia o przewspanialym macierzynstwie. Zachodzac w ciaze mialam swiadomosc, ze moje zycie ulegnie diametralnej zmianie i bylam na to emocjonalnie przygotowana.

Gość gość
Ja mam jedno i wiem, ze z dwojka bedzie mi ciezko. Dlatego na drugie NIgGdY sie nie zdecyduje. Mam to gdzies, co mowi rodzina. Nie podoba sie komus to wypad.

Gość gość
Ale wy tu wszystkie kuzwa madre jesteście pewnie kto by pomyślał kafe matki wszech matki wszystko siedzące i nigdy się nie mylące , wyświęcić was lepiej na Wawel z wami !!!

Gość gość
Wierzyc sie nie chce! Co Ci po pieknym ciele? I tak wyladujesz w piachu a dzieci daja mnostwo radosci i wzruszen! Trzeba umiec o nie zadbac! Ja urodzilam dziecko w wieku 19 lat sn prawie 5kg w mig doszlam do siebie i wygladalam jakbym nigdy nie rodzila! Zawalilo sie moje zycie musialam pozmieniac plany moglam zapomniec o studiach dziennych i pracy! Ale tak sobie wszystko poukladalam ze skonczylam studia znalazlam prace! Bywalo ciezko bo musialam sie rozstac z ojcem dziecka ale nigdy nie zalowalam ze pojawila sie na swiecie! Dzis ma 11 lat mamy rewelacyjny kontakt, a w krotce na swiecie pojawi sie druga coreczka i kolejna dawka szczescia

Gość gość
no dlatego ja po jednym jestem pewna ze wiecej dzieci nie chce miec,meczy mnie maciezynstwo bardzo,tyle tylko ze ja bardzo kocham corke