Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zizi1705abc

Ciąża.Czy mu o tym powiedziec?

Polecane posty

Gość zizi1705abc

Mam 23 lata, z tym facetem jestem od 5 lat, na samym poczatku stycznia ma jechać na pół roku do pracy,za granicę,bardzo dobrze płatna i dlatego. Chodz oświadczył mi sie ślub zamierzamy wziąść na poczatku 2016 roku. Zrobiłam testy, jestem w ciąży. Nie wiem co robić, załamuje sie. Nie wiem jak wytrzymam tyle bez niego,bedziie mi brakowac jego,jego wsparcia. I tu ot nie wiem co robić, czy powiedzieć mu teraz,ale zapewne jak sie dowie nie wyjedzie, jak nie bedzie wiedział to pojedzie. Czy powiedzieć mu w trakcie jak bedzie tam ? Prosze pomóżcie mi :( bo już sama nie daje sił ...wiem ze by sie cieszył na dziecko, bo rok temu już gadał ale ja nie i nie. A tu teraz to dziecko,z jednej strony bardzo sie ciesze, ale z drugiej nie . :( jestem zalamana :( Doradzcie ,pomozcie prooosze..... :)

Gość gość
Nie przesafdzaj:)Powiedz mu,powinien wiedzieć.To że jesteś w ciąży nie wyklucza tego żeby pojechał.Pieniadze się bardzo przydadzą jak urodzi się maleństwo.

Gość gość
a kiedy jedzie ? jak na dniach szybko to mozesz mu potem powiedziec,ze teraz sie dowiedzialas nie zawsze kobieta wie od razu

Gość zizi1705abc
13 stycznia wyjezdza :( jestem naprawde szczupła i moze widac brzuch ,albo i nie ...jejku juz sama wariuje od tego...:( naprawde nie wiem co robic ..:(

Gość gość
Jak mu powiesz później to powie ze nie jego.

Gość gość
raczej pooooowiedz :D

Gość gość
Ja bym powiedziala :) jak sie ucieszy to czemu nie :)