Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet mnie uderzył za to że..

Polecane posty

Gość gość

spotkałam się z byłym, po prostu pogadać powspominać a ten jak sie dowiedział zaczęła sie kłotnia i w końcu dostałam... Nie wiem co robic, pomóżcie... Niby dorosły człowiek -24 lata a zachował sie tak jak...ja 22

Gość gość
jestem facetem tez bym sie wkurzyl za spotkanie z bylym,ale ,zeby podnosic reke na kobiete jest tyle wart to splunac na niego a od innego faceta dostac w ryj

Gość gość
Sekunda, w której mężczyzna mnie uderza byłaby ostatnią sekundą naszego związku.

Gość dupniety_na_umysle
Dostałaś z pięści czy z liścia ?

Gość Wojownik Ulicy
Ja za coś takiego od razu założyłbym ci dźwignię na nogę i naciskał dopóki nie zaczęłabyś klepać w dywan i prosić o wybaczenie :classic_cool:

Gość gość
z liścia.. i to dość mocno, zaczał od razu przepraszac i wgl,ale wyszłam, jestem obecnie u siostry i dalej nie wiem co robic...wybaczyć ? zakończyć to ? czy jak ?

Gość gość
Nie wierzę, że zadajesz takie pytanie. Zostaniesz z nim - straci do Ciebie szacunek (skoro Ty go sama do siebie nie masz i pozwalasz się bić) i przy następnej okazji będzie mu o wiele łatwiej Cię uderzyć. Odejdziesz - on będzie strasznie żałował i może w swoim kolejnym związku zastanowi się 50 razy, za nim da się ponieść emocjom.

Gość dupniety_na_umysle
Z liścia to tak jakby nie uderzył...

Gość dupniety_na_umysle
Sekunda, w której mężczyzna mnie uderza byłaby ostatnią sekundą naszego związku. xxx Nie przesadzaj.

Jeżeli nie umie panować nad swoimi emocjami teraz, to potem będzie gorzej. Jak odejdziesz, to się może ogranie, a jak zostaniesz, to marne szanse na szczęśliwe zakończenie :)