Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość swiatecZny problem

moja 15letnia corka oznajmila dzis ze bedzie spedzac swieta u swojego chlopaka

Polecane posty

Gość swiatecZny problem

jak jej to wybic z glowy? chlopak ma 19 lat mieszka 50km od nas. ona chce do niego jechac juz w poniedzialek 22 i wrocic dopiero na sylwestra z nim oczywiscie nie miesci mi sie to w glowie, nie wyobrazam sobie swiat bez corki, poza tym co na to rodzice tego chlopaka? jak z nia rozmawiac? bo narazie to nic do niej nie dociera, jak grochem o sciane...

Gość gość
Daj jej szlaban na kompa itp po prostu nawrzeszcz na nią

Gość gość
a co to za rządy 15-letniej gówniary? siedzi w domu i tyle, bez dyskusji, do chłopaka w drugi dzień świąt na obiad może pojechać ewentualnie i tyle w tym temacie, nie wiem po co z nią dyskutujesz

Gość gość
haha k***a ciekawe co wy robilyscie pare lat temu pewnie du/p/e wystawialisce wiec dajcie sie jej wyszalec. jakie glupie baby maskara . zenada !!!

Gość swiateczny problem
na nia to nie dziala, jak to powiedziala to oznajmilam jej ze sie nie zgadzam i nie ma takiej opcji to odpowiedziala, ze nie moge jej tego zabronic i nie bedzie sie mnie pytala o zgode.

Gość gość
powiedz, że gdyby była tam mile widzianym gościem, zadzwoniliby do ciebie rodzice chłopaka z zaproszeniem dla córki, a nie tak na krzywy ryj, postaw się w sytuacji matki chłopaka, że syn na swięta sprowadza obcą dziewuchę, ani to narzeczona, ani zona.. Matka chłopaka pomyśli, że jakaś cichodajka z niewiadomo jakiego domu przyjechała się wybzykać. Nie chciałam Cię autorko urazić tylko napisałam jak może sobie pomyśleć tamta rodzina.

Gość gość
Nie i koniec, jest nieletnia, musi sie podporzadkowac

Gość gość
owszem, możesz jej tego zabronic ponieważ jest niepełnoletnia i na Twoim utrzymaniu, powiedz jej że jeżeli pojedzie do niego na święta, to zgłosisz na policji jej zaginięcie i szybko ją do domu przyprowadzą

Gość swiateczny problem
wlasnie ja tez tego nie rozumiem jak oni to sobie wyobrazaja, ze ona bedzie siedziec w sumie obcym ludziom na glowie przez tydzien... mi by bylo glupio na jej miejscu, a ona nie widzi w tym problemu.

Gość gość
0000,00001/10 kiepskie prowo. jesli prawda co to za rodzice !!! heh ciekawe co rodzice robili w jej wieku...

Gość gość
Ale ona jest nie letnia więc nigdzie nie może jechać bez twoje zgody

Gość swiateczny problem
latwo wam mowic

Gość gość
to zacznij ją wychowywać, a nie zrzędzić, że łatwo nam mówić, 15-latka to może sobie co najwyżej porządzić w co się ubierze, a nie gdzie spędzi tydzień czasu bez rodziców

Gość gość
a ty co robilas w ty wieku ? pewnie lody pod choinka

Gość gość
Zadzwoń na policje jak wyjedzie do tego faceta... po 24h A policja powinna raczej ją już odstawić do domu :)