Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dżasta_xxx

mój chłopak piszę do innej

Polecane posty

Gość Dżasta_xxx

A więc mam 21 lat spotykam się z moim chłopakiem od 5 lat . Kiedy poszedł na studia poznał pewną dziewczynę na początku mi to nie przeszkadzało w końcu to niby tylko koleżanka ale ostatnio weszłam na jego fb i okazało się, że piszę z nią praktycznie codziennie niby o wszystkim ale boli mnie to bo kiedy rozmawiam z nim wieczorem przez telefon mówi mi dobranoc bo idzie już spać ( mieszkamy osobno) a okazuje się że tak naprawdę wieczorami piszę z tą dziewczyną. Przeprowadziłam z nim rozmowe jakieś 3 tyg temu obiecał, że będzie się z nią kontraktował tylko w sprawię uczelni ale dzisiaj rano kiedy spał weszłam mu znowu na fb ( nie ufam mu) i zobaczyłam, że dalej z nią piszę. Nie wiem co robić boli mnie to, że mnie okłamał i boje się że ona mu się podoba dlatego nie przestał z nią pisać.

Gość gość
Uuuu moja droga jak juz sie klamstewka zaczynaja to to nic dobrego nie wrozy.to znaczy ze ona mu sie zaczyna coraz bardziej podobac. Bo jesli by byla tylko kolezanka to nie mialby problemu z zawieszeniem znajomosci. Moj facet dla swietego spokoju przestal sie spotykac z kolezanka z czasow studiow gdzie znali sie kupe lat. Bo nie podobalo mi sie ze sie spotykaja na piwo,a nigdy mi jej nie przedstawil, to taki typ dziewczyny co woli miec facetow w kolo siebie jako przyjaciol, rozumiem to ale moj facet zaczal byc ze mna i poprosilam go zeby ograniczyli kontakty do minimum :) a kolezanka moze sie zadawac z wolnymi kolegami :)

Gość gość
podstawowa zasada - nie ma przyjaźni męsko-damskiej. Ja tak straciłam faceta, a jestem starsza od ciebie

Gość gość
Ale jak facet Cie klamie w takiej rzeczy jak pisanie z inna to to dobrze nie wrozy. Przerwij to kategorycznie, przyznaj sie ze go sprawdzilas bo mu zwyczajnie nie ufasz i jak sie okazuje masz powody, i zazadaj ze albo jest uczciwy wobec Ciebie albo sie rozchodzicie,bo z tego co piszesz to facet ewidentnie zaczyna z nia krecic, ciebie sie wieczorem pozbywa zebys szla spac a sam zaczyna nocne rozmowy. Noi oklamal Cie. Cos sie z tego wykluwa, miej oczy szeroko otwarte zebys sie nie obudzila z rogami na glowie.

Gość gość
Mój maz,niedlugo byly maz tez pisal z inna,tez obiecywal ze zerwie,ale nigdy nie przestal.nie chce cie martwić ale to nic dobrego nie wróży.w końcu przestaną pisać o uczelni.wejdą na poważniejsze rozmowy,uwierz mi.trzymam kciuki by ci się udalo to zakończyć.

Gość gość
niestety to poczatek konca :/

Gość gość
Oczywiście, że jest przyjaźń damsko męska... pod warunkiem, że facet jest gejem, a dziewczyna lesbijką :)

Gość gość
Faceci jak chcą wyrwac inną kobietę to będą klamac ze nie uklada im sie w zwiazku choc to nie prawda. Jesli przynęta da sie zlapac to ciebie zostawi dla tamtej. Jesli mu nie wyjdzie wróci skruszony. Tylko pytanie czy ty chcesz takiego faceta? Będzie probowal na boku a jak nie wyjdzie to wraca i tak do skutku. Ja takiego kopnelam w cztery litery nie chciałam dac mu satysfakcji. Sytuacja jest taka ze ja jestem z innym a on nadal sam, cos mu łowy nie wychodzą. Szkoda czasu dla frajerów.