Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mój chłopak piszę do innej

Polecane posty

Gość gość

A więc mam 21 lat spotykam się z moim chłopakiem od 5 lat . Kiedy poszedł na studia poznał pewną dziewczynę na początku mi to nie przeszkadzało w końcu to niby tylko koleżanka ale ostatnio weszłam na jego fb i okazało się, że piszę z nią praktycznie codziennie niby o wszystkim ale boli mnie to bo kiedy rozmawiam z nim wieczorem przez telefon mówi mi dobranoc bo idzie już spać ( mieszkamy osobno) a okazuje się że tak naprawdę wieczorami piszę z tą dziewczyną. Przeprowadziłam z nim rozmowe jakieś 3 tyg temu obiecał, że będzie się z nią kontraktował tylko w sprawię uczelni ale dzisiaj rano kiedy spał weszłam mu znowu na fb ( nie ufam mu) i zobaczyłam, że dalej z nią piszę. Nie wiem co robić boli mnie to, że mnie okłamał i boje się że ona mu się podoba dlatego nie przestał z nią pisać.

Gość gość
Albo mu ufasz i z nim jesteś, a wtedy niech sobie pisze nawet codziennie, albo nie ufasz i skończ związek. Nie ma innych możliwości. A to, co robisz - szpiegowanie go - doprowadzi do zakończenia związku. Faceci nie lubią, gdy są pilnowani jak mali chłopcy w przedszkolu. A poza tym.... 21 lat... to jeszcze nie jest wiek, na związek na całe życie.

Gość gość
Nie sprawdzałabym go gdyby nie mówił o niej codziennie. Kiedy słysze jej imię 10 raz to już chcę mi się rzygać.

Gość gość
Facet z nia kreci i cię zostawi jak go tamta zechce.

Jesteś zazdrosna, a z następnym facetem będzie jeszcze gorzej, bo bedziesz myślała, że wszyscy oszukują. A za kilka lat bedziesz marudzić i powtarzać stary tekst, że faceci to świnie.

Gość gość
Jezeli bedzie chcial odejsc, to ma takie prawo. Zawsze jest taka ewentualnosc, i Twoje szpiegowanie i wyrzuty wcale nie pomagaja. Roznie bywa w zyciu, i ze wszystkim trzeba sie umiec pogodzic bez zatracenia wlasnej godnosci i samowartosci.

Gość gość
Skoro tak jest to to nie sa zwykle pisanki. Po drugie fakt ze mu nie ufasz i go szpiegujesz juz powoduje ze zwiazek jest do kitu