Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczuplaki

kobietki jak wy dajecie rade kochac sie ze swoimi brzuchatymi facetami

Polecane posty

Gość szczuplaki

tak mnie naszlo takie pytanie po dzisiejszym bzykanku z mezem , moj maz ma 46 ale jest wysportowany( obydwoje lubimy sport) , dba o siebie i strasznie mnie kreci podczas seksu jego plaski brzuch i jedrne posladki , nie moglabym sie kochac z facetem ktoremu beben wisi tak ze wlasnej kuski nie widzi :o jak wy dajecie rade?

Gość gość
Mialam kiedy faceta z dos sporym brzuchem, ale w tych sprawach byl dobry , na poczatku tez tak myslalam , oj jak z takim mozna , ja przedewszystkim zwracam uwage na higene , musi miec to cos, zawsze gustowalam w brunetach z ciemnymi oczmi, niestety ja zawsze przyciagalam grubszych sama jestem chudzinka, lubie zdrowa zywnosc, sport a maz ma troche brzuszka,wybralam takiego bo patrzylam na urode a nie figure , ale nie narzekam uwielbiam sie z nim kochac, moze kiedys zadba zeby ten brzuszek zwalic

Gość szczuplaki
ale ja nie mowie o brzuszku , sama mialam przed mezem wspanialego chlopaka miskowatego z brzuszkiem tylko o takich 40-50 latkach z bebzunem jak np Adam od rolnik szuka zony albo i gorszych

Gość gość
Skoro tak wygląda większość mężczyzn po 50 to jest to naturalny wygląd mężczyzn w tym wieku .Zaakceptuj to bo to jest norma a nie chudy fircyk w rurkach albo marynareczce po młodszym bracie .

Gość gość
to ze wiekszosc panow w danym wieku choduje bebch nie jest norma - to jest nie zdrowe

Gość gość
Wiem ze takie to przewaznie na jezdzca, moja kumpelka ma meza duzo starszego facet ok 50 , mowila mi ze ona wchodzi na niego jak na konika dawaj, on nie kladzie sie na nia bo jest zaciezki wiec od tylu , jakos daja rade

Gość gość
ja mam znajomych -para obydwoje maj straszna nadwage , ci to sie musza nagimnastykowac :o

Gość szczuplaki
dlaczego od razu chudy fircyk ? szczuply normalny -zdrowy , sam sobie moze sznurowki zawiazac i bez problemu wysiasc z auta

Gość gość
Skoro tak wygląda większość to to jest norma

Gość płytka dziewczyna5666
mój chłopak ma bęben :( Tzn. nie jest jakimś mega grubasem, po prostu nie ma fajnego płaskiego brzucha a jak jest na mnie to wisi mu ten brzuch nade mną i wtedy aż mi obrzydza cały erotyczny nastrój :( On zarzuca mi, że jestem pusta, gdy sugeruje mu pójście na siłownie czy diete, ale co ja mam poradzić na to, że przez ten brzuch jego nawet nie mam ochoty się z nim kochać i wole fantazjować o wysokich zadbanych facetach...? Głupio mi, może rzeczywiście jestem płytka :(

Gość gość
Mnie też takie brzuchy brzydzą a nie uważam się za płytką osobę.

Gość szczuplaki
ale gdybys to ty miala wiszacy bebzun a on by ci proponowal cwiczenia to z pewnoscia nie nazwal by siebie plytkim :) no wlasnie ja tez tego sobie nie wyobrazam jak kocham sie z facetem a nademna jego bujajacy sie beben , ja lubie patrzec jak czlonek mojego meza mnie swidruje czy tym facetom nie szkoda ze sami swojej fujary nie widza bylam w ciazy i wiem ze taki bebech to nic komfortowego - wlanej kuciapki nie widziec:o butow nie zawiazac , podbiec nie mozna , usiasc wygodnie przy stole - niby blachostki a jednak niestety coraz czesciej wide szczupla zadbana 35-40-50 latke a za nia sunie sumo , nie tyle gruby facet co facet w ciazy blizniaczej! BA! taki mysli ze kazda 18 na niego leci :o

Gość gość
Ja tam nie widuje brzuchatych facetów ani kobiet, a tu gdzie mieszkam na okolo 100 kobiet jestem najgrubsza 170cm 65 kg p

Gość gość
teraz zarzuca mi na przykład oziębłość seksualną bo unikam kontaktów jak mogę :( I ciągle wyjeżdza mi z argumentem płytkości, że powinno się kochać za duszę i charakter a nie za wygląd. Z tym, że ja naprawde kocham go, jest moim najlepszym przyjacielem i w ogóle, ale jakoś stracił w moich oczach jako kochanek przez zaniedbanie siebie. Czy serio jestem taka płytka?...

Gość gość
tak, jestes tak samo plytka jak 99,9% facetow :)

Gość gość
oj wiem, nie katujcie mnie za to.... ale u mnie to rzeczywiscie wyglada tak jak w wpadku wiekszosci facetow- potrafie odszczepić uczucia od seksualności, czyli kocham jednego mężczyznę, ale wolałabym mieć kontakty seksualne z innymi...

Gość gość
no to w czym problem? :)

Gość gość
jak to w czym? Nie chcę go zdradzać. To by było podłe z mojej strony. Czasami mam takie myśli, jednakże sumienie zawsze bierze górę- wiem jaki on jest wyczulony na tym punkcie, chociaz ja wyznaje inny swiatopoglad i nie raz mu mowilam, ze jesli chcialby mnie zdradzic to nie widze problemu, abym tylko sie o tym niegdy nie dowiedziała, bo wyznaje zasade, ze czego oczy nie widza tego sercu nie żal.

Gość gość
Mnie podnieca brzuszek u faceta, nie znoszę takich umiesnionych, obrzydza mnie to. Miałam raz chłopaka ze sporą nadwagą (ja jestem chuda) i było super, no tylko nie w każdej pozycji się dało ale w mojej ulubionej tak i git.

co trzeci mezczyzna zonaty jest brzuchaty!Tak wlasnie malzonki dbaja o swoich panow;)));)));)))

Gość gość
mój facet ma takie coś co się podstawia pod samochód jak się oponę zmienia, to się pompuje, podnosi i ok, jakoś dajemy rade jak brzuch u góry

Gość gość
If there's the will, there's the way :-)

Gość gość
MMartha kazdy dba o siebie , co masz na mysli ze malzonki tak o tych" ciezarnych" facetow dbaja ?

Gość gość
moj maz zawsze byl duzym facetem , nie otylym tylko duzym ( ma 192 cm ) ale po stracie pracy tak strasznie schodl ze masakra , mowilam mu zeby poszedl do psychologa bo od tego stresu on wazy 73 kg , wyglada jak zapalka wszystko na nim wisi :(

Gość gość
A ja wole facetow przy kosci, niz szczuplych z plaskim brzuchem. Serio. Kochanego cialka nigdy za wiele ;) Choc sama naleze do bardzo szczuplych osob.. :O

Gość gość
a ja lubie takich jak moj maz , szczuplych i wysportowanych :)

Gość gość
up

Gość gość
zakładam nogi za uszy

Gość gość
i co ci to daje?

Gość gość
uwydatniam psioszkę dając łatwiejszy do niej dostęp moim miśkom