Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kot nie obchodzi świąt

Polecane posty

Gość gość

Wpisujcie się :) Nie kazdy jest wierzący i musi obchodzic te tradycje :P

Gość mirakuru6000
mnie też ogólnie wkurza że ja musze chodzić do kościoła a mój kot nie, to w ogole nie jest sprawiedliwe. Albo że on moze se jesc do woli i jak jest gruby to nie musi sie martwic ze sie nie zmieści w sukienke na sylwestra :(

mój kot obchodzi, jeden i drugi lubią siedzieć przy choince i dostawać prezenty uwielbiają też rybkę... można powiedzieć śmiało, że moje koty święta obchodzą na całego :)

Gość Ale to już było
Ewa, musisz mieć grzeczne koty.Mojej córki kot wszędzie wchodzi, w ubiegłym roku wskoczył na choinkę i potłukł bombki.W tym roku kupili choinkę drewnianą:D

Gość mirakuru6000
Ewa3333 czy ty się musisz wpierdzilić w każdy temat? :P

fakt, kotki są dość grzeczne, choć swego czasu obgryzły (!!!) wszystkie szklane sopelki na choince od tamtej pory mam tylko plastikowe ozdoby choinkowe

Gość gość
Mój lubial gryźć lampki,wyglądał jak z horroru z lampka migająca mu w paszczy Dobrze ze go prąd nie popieścił bo futro by dymilo

Gość gość
jak byłam w 6 klasie podstawówki to dręczyłam trochę mojego kota :( Na przyklad wsadzałam go do otwartej parasolki i robiłam mu karuzele, albo owijałam go jak niemowlaczka i nosiłam tak udajac ze to moje dziecko :(