Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

his infernal majesty

Nie umiem być kimś więcej niż jestem...

Polecane posty

aha, no to za moją też. parę razy. zapewniam Cię, słonko, że redakcja jeździła po Tobie równie mocno co zrobisz? nic nie zrobisz

Gość gość
Chcesz , zeby zgloszone zostało na policje, ze planujesz samobojstwo? Przyjada po ciebie panowie i zostaniesz umieszczony w szpitalu psychiatrycznym. Tam ci pomoga.

Gość gość
Ja bym ja zglosil gdybym byl w polsce :P

no, dopiero jakbyś się zabiła toby mogli mieć problemy ludzie z kafe lepiej upozoruj samobója, to będą miały zjeby z forum obsrane już zazwyczaj z****** majty

Gość gość
zgłoście te kretynke :D

Gość gość
oj takie zgloszenia traktowane sa bardzo powaznie. Policja mialaby nasrane w mediach, gdyby sie okazalo, ze ktos sie zabil, a policja nie zianterweniowala mimo zgloszenia. Chyba, ze ten ktos nie przebywa w Polsce, no to faktycznie inna sprawa...

Gość gość
Zglosicja :D do psycholi z nia xD

strasznie, policja przyjezdza po 10 dniach, chyba tylko po to zeby posprzatac k******. ;/ nic nie zglaszajcie juz dzwonie....

Gość gość
Ona jest p*****lnieta musi wyladowac u czubow i faszerowac sie lekami :D

Gość gość aj
zbereznik nadal mozesz isc do klubu:)

Gość gość
tak, takie zgłoszenia traktują poważnie kiedyś na SU ktoś zrobił jednego facetowi kawał i zadzownili na policje że chce sie zabić, wjechali mu na chate i wyważyli drzwi :D

Gość gość
zresztą przykład z życia też znam, były mojej znajomej też zrobił jej taki kawał, zadzwonił po psychiatryk że jego była chce sie zabić, przyjechała do niej policja i psychiatryk i zabrali ją z mieszkania na badania :D

Gość gość
To jeśli masz taka mozliwosc, to prosze, sproboj przemowic autorce tego watku do rozsadku. Nie wybaczylabym sobie, gdyby naprawde okazalo sie, ze targnela sie na swoje zycie, a jej wpisy, to ewidentne wolanie o pomoc i zainteresowanie :(

zresztą przykład z życia też znam, były mojej znajomej też zrobił jej taki kawał, zadzwonił po psychiatryk że jego była chce sie zabić, przyjechała do niej policja i psychiatryk i zabrali ją z mieszkania na badania smiech.gif x tak. a mój kolega ma słonia w butelce.

Gość gość
ale kto ją do samobójstwa namawiał? powinien ktoś zadzwonić na policje i psychiatryk niech ją przebadają na głowe

Gość gość
zresztą przykład z życia też znam, były mojej znajomej też zrobił jej taki kawał, zadzwonił po psychiatryk że jego była chce sie zabić, przyjechała do niej policja i psychiatryk i zabrali ją z mieszkania na badania smiech.gif x tak. a mój kolega ma słonia w butelce. x wyobraz sobie że przy tym byłam, bo u niej siedziałam wierzyć nie musisz suchopeezdna kretynko

Gość gość
broken zadzwoń po psychiatryk że chcesz sie zabić to zobaczysz że przyjadą za 10 minut i sie przekonasz

no jeśli ktoś z kafe namawiał ją na to to beknie. naprawdę uważasz, że internet=bezkarność? jakoś pedofilów znajdują, to dlaczego mieliby nie znaleźć z powodu innych przestępstw?

wyobraz sobie że przy tym byłam, bo u niej siedziałam wierzyć nie musisz suchopeezdna kretynko x :D widać sama masz coś z główką nie za dobrze, agresywna dziewuszka, wymyślająca stories o koleżankach z psychola:D

Gość gość
Ja tez nikogo do nieczego nie namawialam. A przejmuje sie, bo to bardzo powazna sprawa. Nawet jesli pisze to jakis zartownic, to nie mozna czegos takiego bagatelizowac.

broken zadzwoń po psychiatryk że chcesz sie zabić to zobaczysz że przyjadą za 10 minut i sie przekonasz x w sumie fajna zabawa:D proszę pana, chcę się zabić. proszę pana, w moim pokoju jest ufo

Gość gość
A zdarzylo sie w ogole kiedys tak, że ktos odpowiedal za czyjes samobojstwo, jesli podżeganie z jego strony miało miejsce przez internet? Ja nie słyszlalam szczerze mowiac nigdy o takiej sytuacji

Gość gość
Ona juz raz w psychiatryku byla :D wlasnie przez tematy na kafe

Gość gość
chyba juz po niej bo sie nie odzywa