Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

his infernal majesty

Nie umiem być kimś więcej niż jestem...

Polecane posty

Gość gość
wyobraz sobie że przy tym byłam, bo u niej siedziałam wierzyć nie musisz suchopeezdna kretynko x smiech.gif widać sama masz coś z główką nie za dobrze, agresywna dziewuszka, wymyślająca stories o koleżankach z psycholasmiech.gif x nie z głową mam wszystko dobrze, myślisz że policja olewa takie zgłoszenia że ktoś chce sie zabić? bekła by pózniej za to :D nie wiem czemu mieli by tego poważnie nie potraktować, ale widać jesteś tak głupia że nie ogarniasz, zaraz ja zadzwonie i ciebie zgłosze to sie przekonasz czy nie przyjadą, ludzie mniej błache sprawy zgłaszaja na kogoś i przyjeżdzają czego byłam świadkiem, muszą sprawdzić co sie dzieje

Gość gość
Naprawde? W sensie, ze ktos zglosil, to co pisała na forum?

dzwonilem do domu, odebrala mama lub siostra, wiec pewnie bedzie miala p********e ale k****, dosc tego rozumiesz!!! dosc!!! nie bedziesz nas straszyc i doprowadzac do szalu a jak bym sie nie dodzwonil to bym na paly zadzwonil i tez by przyjechali!!!! zrozum wreszcie ze to juz nie sa zarty!!!!!!

po prostu nie wierzę, że funkcjonariusze są aż takimi debilami i za pieniądze podatników urządzają wycieczki z takich powodów.

Gość gość
żadnych historii nie wymyślam, mój znajomy zadzwonił i zgłosił że chce sie zabić, przyjechał psychiatryk i policja

Gość gość
Ludzie, ktorzy namawiaja kogos, o kim wiedza, ze jest chory do samobojstwa sami powinni byc leczeni! Ciekawe, czy by potrafili zyc ze soba, jakby taka osoba naprawde sie zabila

Gość gość
po prostu nie wierzę, że funkcjonariusze są aż takimi debilami i za pieniądze podatników urządzają wycieczki z takich powodów. x nie, czekają aż ktoś sie powiesi przez to że nie przyjechali

żadnych historii nie wymyślam, mój znajomy zadzwonił i zgłosił że chce sie zabić, przyjechał psychiatryk i policja x ja piję herbatkę z Alfem:)

ileż razy ja napisałam gdzieś, że chcę się zabić. w sumie to fajnie, nie możesz się doczekać na psychiatrę z nfz? zadzwoń na policję, dostaniesz psychiatrę w przeciągu 24 h:D

Gość gość
Niech umiera jednego z**** mniej :P

Gość gość
widocznie pijesz te herbatke z Alfem, idiotko podaj mi swój numer to zaraz cie zgłosze i będziesz piła w szpitalu na badaniach psychiatrycznych

rozszarpal bym cie za to co mowisz cynik. to ze nie jestesmy juz razem nie znaczy ze mozesz mieszac ja z blotem!

Gość gość
"po prostu nie wierzę, że funkcjonariusze są aż takimi debilami i za pieniądze podatników urządzają wycieczki z takich powodów." Zyjesz na tym swiecie od wczoraj, czy w ogole z domu nie wychodzisz? Policja ma obowiazek przyjechac NA KAZDE zgloszenie. Chyba kazdy kto choc raz pil w miejscu publicznym o tym wie. Policja za kazdym razem wtedy mowi, ze im sie strasznie nie chce przyjezdzac do takich idiotyczych zgloszen, ale maja taki obowiazek.

nie, czekają aż ktoś sie powiesi przez to że nie przyjechali x ale to nie ich sprawa tylko ewentualnie psychiatry tego człowieka. więc jest to WIELCE nieprawdopodobne

Gość gość
Him to zwykly p***b ktory jedyne na co zasluguje to na smierc :P

Gość gość
u mnie w rodzinie ciotka nasłała psychiatryk po swojego męża i też przyjechali, broken jesteś głupia strasznie policja musi takie zgłoszenia przyjąć

Gość gość
wiec jesli przyjezdzaja do zgloszenia, ze dwie dziewczyny pije piwko pod blokiem, to sadze, ze na zgloszeie o podejrzenie samobojstwa przyjada tym bardziej. Przyajmniej w stolicy tak to dzialo. Mozliwe, ze w mniejszym miastach, czy miasteczkach nie przyklada sie takiej wagi do procedur.

zrozumcie ze paly przyjmuja, ale jak ktos chce dzis wziac leki nasenne, a oni przyjezdzaja po 8 dniach, to czy to ma sens? tylko problemy jej tym zrobicie, mam nadzieje ze przez moj telefon ktos w domu z nia porozmawia bo tego jest juz za wiele...:o

Gość gość
broken, szkoda z tobą gadać 🖐️ jesteś tak głupia że szkoda słów, zawsze przyjeżadzają, muszą jeśli zgłoszenie brzmi poważnie

hm, gdyby to nie była głupia kafe, to bym poprosiła, żeby osoba, która się zna na prawie wytłumaczyła dlaczego owszem jeśli napiszę, że chcę skoczyć to wciągam w prywatną sferę ludzi ze sfery publicznej to powinno być karalne, bo sieję zamęt. jednak ok, przyjedzie, zobaczy, że ktoś sobie jaja robi, to ten jajcarz powinien ponieść konsekwencje. tak samo jak ja dzwoniąc, że w moim domu jest ufo. bo i to i to to niesmaczny żart i zajmowanie czasu policji

Gość gość
nie przyjadą po 8 dniach, przyjadą w miare szybko

Gość gość
na SU kiedyś facet na transmisji popełnił samobójstwo, ludzie zadzwonili i policja przyjechała ale nie zdążyli

zresztą autorka tematu właśnie pisząc ten temat napisała na Was, tych, którzy ją prześladowaliście, właśnie akt oskarżenia;)

Gość gość
ale to nie ich sprawa tylko ewentualnie psychiatry tego człowieka. więc jest to WIELCE nieprawdopodobne xxx O matko. Ty naprawde jestes glupia