Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spotykam się ze starszym facetem ,który wychowuje dziecko z inną kobietą...

Polecane posty

Gość gość

Witam :) pare tygodni temu poznalam faceta ,trochę starszego ode mnie , to on zawsze proponowal spotkania,wiem tyle ze pracuje za granica i spotykamy sie od czasu do czasu. Mowil ze nie ma fejsa ale z ciekawosci wpisalam jego dane i odszukalam profil.Co sie okazalo ma zdjecie z synkiem,od znajomej dowiedzialam sie ze wychowuje go z jakas dziewczyna ale nie sa malzenstwem,byl to dla mnie ogromny szok.Spotykal sie ze mna i nic mi nie powiedzial.Spotkania byly naprawde ok,poznalismy sie juz troche ,zawsze po spotkaniu mi mowil ze mysli o mnie,ze dodaje mu sil ,ze dzieki mnie sie usmiecha,zdarza mu sie nawet dzwonic do mnie pozno w nocy ,z tekstem ze chcial mnie uslyszec po prostu .Nie raz slyszalam ''szkoda ze sie wczesnie nie poznalismy'' .Nie wyobrazalam sobie jakiego love forever z nim,bo jestem po rozstaniu,nasza znj.jest spontaniczna .Ostatnio podarowal mi szyszke mowiac ze to od kogos wyjatkowego ,myslalam ze to od dziewczyny bylej ,bo opowiadal mi o niej i mowil ze wyjechala do USA i go zostawila..ale przyznal sie ze to od dziecka z rodziny ,takiego slodkiego jak ja.Mam straszny mętlik w glowie ,jak sie do mnie odezwie to sie z nim spotkam,tylko nie wiem co mam mu powiedziec,ze sie dowiedzialam ze ma dziecko i z kims je wychowuje?i ze zatail przede mna tak wazne fakty?