Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem sama bo nie umiem siebie "sprzedać"

Polecane posty

Gość gość

Nikomu się nie narzucam, za nikim nie latam, nie staram się być fajna i nie stosuję tych wszystkich kobiecych gierek. Czy mimo to mam szansę się komuś spodobać?

Gość gość
To mnie, koleżanko, pocieszyłaś. :)

Gość gość
to zatrudnijcie się w burdelu tam towar sam się sprzedaje

Gość gość
I po co się wypowiadasz, idioto?

Gość gość
idiotyczne i niefartowne to jest to, że w temacie umieszczono słowo sprzedać i nawet cudzysłów nie pomoże usunąć ten niesmak

Gość gość
skoro nie potrafisz się sprzedać, to nie pozostaje nic innego jak oddać się za darmo :P

Gość gość
22:07ja często używam w przenośni,tego samego zwrotu i nigdy do tej pory nie czułam i nikt mi tego nie zasugerował ,że brzmi to dwuznacznie , ale tu na forum, zawsze znajdzie się sfrustrowana i nie zadowolona z życia osoba, która będzie pouczać innych:O

Gość gość
Przestańcie się czepiać. Dobrze wiedziecie, że nie o to mi chodziło.

Gość gość
niefortunne* :P

Gość gość
Zarejestruj się w jakimś supermarkecie typu sympatia, czy badoo i może ktoś cię kupi. Kuźwa czy człowiek to rzecz, żeby zdobyć partnera to trzeba się wyeksponować jak jakiś towar?

Gość gość
chodzi generalnie o to, że człowiek nie musi być przebojowy i obracać się w towarzystwie by kogoś poznać... a określenie sprzedać siebie jest mimo przenośni strasznie niefortunne i zniesmacza... wiemy o co Ci chodzi, ale zaistnieć nie oznacza zyskać... ludzi często poznajemy przypadkowo i niespodziewanie bez okazji, bez pompy, bez zamiaru poznania... chcesz być szczęśliwa i poznać kogoś? bądź po prostu sobą no chyba, że jesteś z tych co to podczas kontaktu z facetem milczą i ewentualnie tylko odpowiadają na pytania wykazując całkowita bierność i brak własnej inicjatywy

Gość gość
pewnie przez narzucanie rozumiesz mówienie "dzień dobry" to rzeczywiście możesz być sama:P

Gość szarik na 102
Jeśli wciąż brak ci ekspresji,to nie miałaś jeszcze presji...nie mylić z parciem,albo tanim żarciem. Ktoś kto rzuca się na pożarcie,ma w sobie kopyto czarcie. Mówię to całkiem otwarcie. Wiem co mówię,bo wiem co jem...dlatego jeszcze jestem.