Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przeczytałam smsy na telefonie mojej przyjaciółki i jestem zszokowana.

Polecane posty

Gość gość
Martw się o siebie, naprawdę, Nie uszczescliwiaj nikogo na sile i nie wpieprzaj się. To,ze cos ci się nie podoba, jest niezgodne z takimi poglądami niewiele znaczy. Najważniejsze, ze kolezanka szczęśliwa,

Gość gość
nie wpier//dalaj się w cudze sprawy, patrzcie na nią, jak się wpierd//ala

Gość gość
Dziewczyno :) Dorośnij. Mój facet jest dobry, kochany, uczynny , pomocny itd, a czasem mówi do mnie "zerżne Cie suko i spuszczę Ci się na twarz" i to na moje wyraźne zyczenie

Gość gość
Jakim prawem .to ty ustalasz,co jest dobre,a co nie?niech każdy żyje wdl,swoich zasad,a tobie NIC do tego.

Gość gość
Autorka pewnie sama ma kompleksy bo jest złą że to do niej jakis wymarzony amant nie pisze ognistych smsów. Takie wulgarne teksty to normalka,widać że oboje maja wysokie libido i lubią ostrą jazdę i ten zwiazek przetrwa niejedną burzę;) Sam bym wolał mieć dziewczyną z ognistym temperamentem o d*****arskim stylu (oczywiście tylko dla mnie w łóżku) niż taka zimną rybę a la zakonnica jak autorka bo - ojej - przeczytała słowo "fiutek" w telefonie;)

Gość gość
ale nie można pisać fiutek zwłaszcza przed świętami !!! trzeba do spowiedzi teraz iść za każdego fiutka raz

ale Wy jesteście... mój mąż i ja często sobie piszemy takie obleśne rzeczy, potem się z tego śmiejemy, przytulamy się i jest ok. Każdy ma swój sposób na podkręcanie atmosfery w związku. Mój często podczas gdy ja gotuje obiad, klepie mnie w pupę i mówi ale bym cię zerżnał. No i co? Mam się z nim rozwieść z tego powodu? Każdy lubi co lubi i tyle, a ty byś nie była zadowolona, gdyby ci ktoś czytał SMSy prostaczko?

Gość gość
obleśne, "sperma na łęb uderza" hahaha, mentalny orangutan

Sam bym wolał mieć dziewczyną z ognistym temperamentem o d*****arskim stylu (oczywiście tylko dla mnie w łóżku) niż taka zimną rybę a la zakonnica jak autorka bo - ojej - przeczytała słowo "fiutek" w telefonie niezły tekst :D

Gość gość
właśnie autorko po ciul czytasz cudzą korespondencję? Co za wścibski babol,potwierdza sie teza że baba wścibska to baba zakompleksiona.