Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie toleruje homoseksualistów

Polecane posty

Gość gość

Kurwa czy mam szansę na swoje zdanie w tej zasranej demokracji którą Unia serwuje ?

Gość gość
Dlaczego?

Gość gość
Masz, choć niestety unia coraz bardziej narzuca każdemu swoje lewackie wymysły i zależy na czym ten twój brak tolerancji polega. Jeśli jesteś przeciwny małżeństwom homo, adopcjom przez homo, tęczowym paradom itd. to spoko.

Jeśli jesteś przeciwny małżeństwom homo, adopcjom przez homo, tęczowym paradom itd. to spoko. x tak, tylko co innego nie tolerować ludzi a nie tolerować ich akcji akurat o rzeczy wymienione wyżej walczą geje, a nie homosie idiotyzmem jest wierzyć, że przedstawiciele jakiejś orientacji walczą o to by się totalnie sk***ić w oczach społeczeństwa

Gość gość
A ja lubie gejow.Ich sposob bycia wzbudza we mnie sympatie,nie wiem dlaczego :P

Gość gość
Żyj i daj żyć innym, to mądra maksyma. Trochę tolerancji. Ja nikomu pod koldre nie zagladam. Co was obchodzi jak zyja inni?zajmijcie się swoimi sprawami.

Gość gość
Mnie w*****a natarczywa reklama pedalstwa i zmuszanie do uważania to za normalne . Niedawno na Onecie czy innym g*****e był artykuł o "trudnej miłości" brata z siostrą . Mam dość tego chorego świata który serwuje lewacka Unia .

Gość gość
Broken idiotko a czy się różnią geje od homosiów dla ciebie? :-o

Gość gość
Pedały były są i będą . Tylko kiedyś walili się w dupska w czterech ścianach . Teraz próbują przekonać wiekszość ,że są normalni a cała reszta jest nienormalna .

Gość gość
Powiem tak: W******ja mnie te ich pochody. Co do samych homoseksualistów nie mam nic. Człowiek jak kazdy inny. A ze spi z tym z kim spi? To co mnie to obchodzi.

Gość gość
C***y powinny mieć zakaz adopcji dzieci . Bezwzględnie .

Gość gość
Jestem rasistką i nie lubię homoseksualistów. Nie mam zamiaru być politycznie poprawna. Każdy może mieć swoje przekonania.

Gość gość
No to jestes rasistka czy homofobem? Bo to dwa rożne pojęcia kobietko

Gość gość
Nie chce kolorowych w Polsce i mam do tego prawo . A tęcze pedalską to niech sobie bufetowa włoży w dupę aż jej mordą wylezie .

Gość gość
Rany...toleruje homosów, ale ile już o nich można gadać?

Gość gość
Nie są od nas gorsi, ale lepsi też nie.

Gość gośćeddrt
Grzegorz Polewski to ... gej Postanowiłam napisać kilka słów o Grzesiu, bo w głowie kłębi się tyle myśli, a ja zupełnie nie mam z kim się nimi podzielić. Jestem jego byłą dziewczyna. Grzegorz był dla mnie przede wszystkim. Mal swoje potrzeby, humory, każdy jest inny. Chciałam go w pełni wspierać i do jakiejś pory mi się to udawało. Pewnie dlatego, że życie układało się raczej spokojnie i mogłam bez strachu patrzeć w przyszłość. Nawet nie zdawałam sobie sprawy, że to, co powinno się wydarzyć, już zdążyłam sobie w pełni zaplanować. Będę Grzegorzem mężem do końca życia, rozwijać swoje pasje, będziemy mieć czas dla siebie. W pewnym momencie zorientowałam się ze Grzegorz jest gejem tak gejem. Nie mogłam w to uwierzyć ze ktoś z kim bylam zdradzał mnie i to z mężczyzna Prawda wyszła całkiem przypadkiem. Rozeszliśmy się w niesmaku. Ja mam teraz kochającego męża a on swe Zycie jako gej.

Gość gość
Czy ktoś jest zmuszony mieszkać z homoseksualistą . Jesli tak to mozesz go tolerować albo sie wyprowadzić . A ja np. Jesli ich nie widuje to nie mogę ich nietorelować i nie mogę ich tolerować . Nie mam z nimi nic wspólnego dlatego mnie ta sprawa nie interesuje .

Gość gość
Czy ktoś jest zmuszony mieszkać z homoseksualistą . Jesli tak to mozesz go tolerować albo sie wyprowadzić . A ja np. Jesli ich nie widuje to nie mogę ich nietorelować i nie mogę ich tolerować . Nie mam z nimi nic wspólnego dlatego mnie ta sprawa nie interesuje .

Gość gość
Autorze . Nikt nie domaga sie od ciebie tolerancji .

Gość gość
Autorze . Zazdrościsz im . Ty nie możesz upolować dziewczyny i tu twój problem . A gejki maja większe szanse bo połowa z nich moze bzykać kobiety.

Gość gość
Autorze . Zazdrościsz im . Ty nie możesz upolować dziewczyny i tu twój problem . A gejki maja większe szanse bo połowa z nich moze bzykać kobiety.

Gość Jinx

Mnie też już wku*wia to całe towarzystwo LGBT. Wśród moich znajomych są same pedały i lezby. Już z nikim nie mogę pogadać że mi się jakiś chłopak podoba bo lezby chcą mnie dla siebie a pedały tylko pytają czy dam im numer do tego kolesia. Ile można? Poglądy religijne mają zostawać w domu a oni w tych swoich paradach wcale się nie oszczedzają. Gdyby była kara śmierci to by się ta moda skończyła. A stwierdzenie że zwierzęta też są chomo jakoś mnie nie przekonuje, bo przecież zwierzęta też mogą dostać raka więc czemu i tej choroby psychicznej nie? To jest gorsze od wirusa to się szybciej rozprzestrzenia... no i dinozaury były homo i wygineły xDDD