Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy waszym zdaniem ten sms od niego był chamski?

Polecane posty

Gość gość

Jeśli facet napisał coś takiego : " To mam nadzieje ,że w przyszłym tyg się zobaczymy ;) przygotuj winko i coś do jedzenia bo ostatnio to zdziałało dobre efekty ;) pa"- traktuje mnie przedmiotowo?

Gość gość
jprdl, ty masz szykowac winko i jedzenie a on przyjdzie nażre sie i jeszcze poru/cha? :o

Gość gość
nie masz większych problemów? Nudzi Ci sie i wymyślasz. Sama sobie odczytaj jego intencje. Biedny facet

Gość gość
To napisz mu Ty przynosisz wino a ja przygotuje kolacje , tak ciężko? Myslenie boli?

Gość gość
no właśnie , on nie pisze ,że mnie gdzieś zabierze, na kolecje itd tylko mam szykować jedzenie i winko :O co prawda mam go troche w domu( ze 2 szafki win),ale nie przesadził troszke?

Gość gość
Heheh no może nie zabrzmiało to zbyt szarmancko ,ale nie sądzę żeby facet chciał cię obrazić :D oni raczej nie myślą jak coś zabrzmi tylko mówią co myślą i to jest ich zdaniem ok

Gość gość
Dziewczyno to Ty przesadzas, Jesli uwazasz że chodzi mu tylko zeby sie najesc napic i p******* to go kopnij w d**e. Podejrzewam że gdyby on wiedzial co Ty myślisz o tej sytuacji to byś go wiecej nie zobaczyła. Nie musisz sie przeciez z nim bzykac. Czy Ty wogole normalna jestes? czy to prowokacja?

Gość gość
To raczej facet powinien ci zaprosic na chociazby pizze i przyjsc z winkiem kup najtanszego jabola przelej do lepszej butelki i dziadowi polewaj o jak juz wypije to mu powiedz co pil i co otym myslisz

Gość gość
sama pozwoliłaś sobie na takie traktowanie, facet nie musi sie o ciebie starac ani zabiegac, bo ma wszystko podane na tacy. po co ma sie wydawac na restauracje, jak wie ze jestes naiwna koza i sama przygotujesz wszystko i go nakarmisz, a po wszystkim on sobie jeszcze podupcy:o zaloze sie, ze nawet kwiatka ci nie przynosi.

Gość gość
a co złego ,że sie bzykamy jak już sie znamy długi czas? tu raczej chodzi o to ze ja musze przygotowywac caly wieczor, a wlasciwie nie musze, ale chodzi o to ze on tego oczekuje

Gość gość
Tylko baby potrafią tak komplikować. Napisz mu ze tym razem to on ma przyiesc wino albo naszykowac jedzenie i po kłopocie .

Gość gość
to on kocha te twoje dwie pelne szafki a nie ciebie

Gość gość
Współczuje temu facetowi on przynjamniej Ci piszę czego oczekuje a Ty wypisujesz na forum bo napisał Ci jeden sms. No żal.

Gość gość
jezeli ty nie widzisz nic w zlego w tym, ze facet cie wykorzystuje ile wlezie to twoja sprawa, tylko za bardzo nie rozumiem w takim razie sensu twojego pytania.

Gość gośćula
odpisz że owszem było super ale w tym tygodniu wybierasz sie ze znajomym do teatru i na kolacje ,więc jak znajdziesz czas to może w przyszłym"

Gość red baroness
Jezeli dobrze rozumiem z SMSA, facet Cie chce odwiedzic a Ty masz zagwarantowac kolacje i wino. Jack dla mnie to cham tylko wprasza sie na tzw. "krzywy ryj". Jakby mial troche obycia, zaproponowal by ze przjedzie z winem i np. owocami itd. Wtedy naturalnym by bylo ze Ty zaoferujesz jakas przekaske.

Gość gość
Facet napisał jeden sms a Wy go oceniacie ze wykorzystuje autorke. Jakie to dziecinne i idiotyczne

Gość gośćula
bardziej łopatologicznie : facet traktuje cię przedmiotowo i kładzie karty na stół ,nie owija w bawełnę -to mu się ceni . pytanie tylko czy Tobie pasuje taki układ ,jeśli nie :patrz mój post wyżej.

Gość gość
to jak przyjedzie niczego nie szykuj ,albo podaj np słone paluszki to się szybko oduczy

Gość gość
Jak ja chce sobie pobzykac to musze przyniesc np.wino lub zaplacic a uciebie jest super za free du....ie i alkochol juz cie kocham a jeszcze cie nieznam

Gość gośćula
jest jeszcze jedna opcja ,moze i intencje dobre mieć lecz jest zwyczajnie głupi ,a chyba żadna prawdziwa kobieta nie potrzebuje idioty do niańczenia

Gość gość
wnioskują po Waszych wypowiedziach stwierdzam że nie dziwie sie ze jest tyle romansów rozwodow itd. Przeciez autorka ma rozum i moze mu oodpisac ze tym razem on przynosi to wino czy chocby chcac mu dać cos do zrozumienia ze ktos zaprosił ją do kina itd. A wy juz najazd na faceta nie wiadomo o co i za co. Gdyby tak sie przyp*****lac to kazdego słowa to małżeństwa by nie istaniały wogóle.

Gość gość
a musisz szykować kolacje? nic nie szykuj i tyle, albo zasugeruj mu zeby cie gdziesz zabral

Gość gość
najazd na faceta nie wiadomo o co i za co. jak to nie wiadomo o co i za co ? za lenistwo

Gość gość
ten tekst o efektach jest chamski,jakby miał mu stanąć dzieki temu ze sie naje i upije bo bez tego to nie,hm i w ogóle ze ząda jedzenia bys zrobiła tez nie bardzo,ale jak masz gotowac to czemu on nawet wina nie przyniesie tylko ty masz kupic?nosz k***a masz ugotowac,wino kupic,a pan cię za to w****** i uzna że robi ci przysługe może?

Gość gość
a kto sie przyp#####la o jakim małzenstwie piszesz skonczy sie wino skonczy sie milosc

Gość gość
Dobry jest. Napije się, nażre i jeszcze p*****a:D Jak ktoś wyżej podsumował trafnie:D NIezbyt lotny facet. Ale jeśli Ty akurat masz ochotę go gościć i zapewniać atrakcje-to się nie nakręcaj:) Wydaje mi się, że długo parą nie będziecie. Kobiety nie tolerują facetów mniej inteligentnych niż one same. Chyba, że są mało urodziwe. Założę się, że wkrótce go pogonisz:D

Gość gość
Nawet nie wiecie jakie efekty to zdzialalo :o Moze to autorka stała się odwazniejsza w lozku, a niekoniecznie mu nie stawał :o Nie wiem w sumie, zależy jak traktuje cie normalnie. Po jednym smsie trudno poznać czyjeś prawdziwe intencje. Skoro chce cie wziąć do restauracji, a potem masz przygotować jedzenie to nie wiem, mi nasuwaja się tylko owoce i bita śmietaną :P Która tez może zdzialac dobre efekty ;)

Gość gość
juz stado oburzonych bab (sama jestem kobieta) ,ale znacie meskiego toku myslenia, oni nie mysla jak kobiety co wypada powiedziec, a przemowic mozna do nich tylko czynami. Jestem pewna, ze facet nie chcial byc chamski, on uwaza, ze napisal ok tylko przyzwyczail sie pewnie co jest wina autorki do kolacyjek ktore ona robi i to tylko jej wina bo skoro go tak nauczyla.. sama powinnas wyegzekwowac pewne zasady a nie potem miec pretensji do faceta ja tam bym nic nie szykowala ale oznajmila ze np to on ma przynaiesc wino albo chcialabym gdzies wyjsc i tyle i nic bym nie szykowala to szybko by zglodnial albo jakas bardzo marna przekaske bym zrobila

Gość gość
juz stado oburzonych bab ... masz racje tylko mnie generalnie wkurza ,że mam faceta "uczyć" i "nakierowywać" bo sam nie wpadnie na to,ze taki sms jest po prostu denny