Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak kobieta może poderwać kobietę?

Polecane posty

Gość gość
Przypadkowy dotyk ramieniem jak najbardziej może świadczyć o tym że coś do ciebie czuje.

Gość gość
podobno homofobom jest blizej do orientacji homo/bi niz ludziom normalnym, tolerancyjnym

Gość gość
mnie kolezanka czasami wlasnie tak dotknie, glaszcze wlosy, nie wiem czy to robi tylko z sympatii, nie chce sobie wyobrazac niewiadomo czego, ale podoba mi sie to i nie wiem jak jej to okazac, najlepiej chyba jasno okazac, ale po pijaku, jak jej sie nie spodoba to przynajmniej bedziesz miala usprawiedliwienie :D

Gość gość
A ja z kolei po pijaku bardziej się pilnuję, wiem ze mogą mi puscic hamulce i wolę nie ryzykować. Za to na trzeźwo jestem sztywna bardzo. Tak źle i tak niedobrze. Mecze sie bardzo.

Gość gość
Podrzuć anonimowo kwiatka i patrz na reakcję, czy będzie się domyślać, że to Ty i czy jest zadowolona, czy raczej skrępowana. :)

Gość gość
Porozmawiaj z nią szczerze. A jeśli okaże się że ona nie czuje tego co ty, to co najwyżej zrobi jej się miło ze sie komuś podoba i cie nie wyśmieje.

Gość gość
A co jeśli raz patrzy w oczy i się uśmiecha a innym razem unika ze mną kontaktu?

Gość gość
Obejmij ją czule i powiedz ,, gdybym byla facetem, to wycalowala bym cię całą" I wtedy zobaczysz jak zareaguje, jeżeli jest tobą zainteresowana to na pewno na 100% powie coś typu" przecież to nie jest żadną przeszkodą" I szelkie wątpliwości zostaną rozwiane. :) Powodzenia

Gość gość
No a jak jej będzie nie w smak, to się jakoś wykręcisz bo przecież facetem nie jesteś ;)

Gość gość
Gorzej jak nic nie powie bo ją zamuruje.

Gość gość
Jak na razie to mnie muruje jak ją widzę.. Więc na razie to nie wchodzi w grę.. Ale pomysł całkiem fajny, gdyby była atmosfera i byłybyśmy same to czemu nie?

Gość gość
I w zasadzie to jest jeszcze jeden problem. Bo ja nie zwracam się do niej po imieniu, ona do mnie tak (starsza stanowiskiem) i dlatego to wszystko komplikuje.. bo jest jakby nie patrzeć dystans/bariera nie do przeskoczenia.

Gość gość
Wiec wyskoczcie gdzieś razem, zaproś ja z okazji swoich imienin,urodzin,nie wiem dnia kobiet na babskie wyjscie. Moze w pracy sie trafi impreza integracyjna, albo jak wigilia będzie to wyciągnij ja na miasto po wszystkim. Przejdziecie na ty i juz krok do przodu. Kobieto NIE MA rzeczy niemożliwych!!!

Gość gość
Wiem.. Dzisiaj znowu się podotykałyśmy, nie wiem czy przypadkowo czy nie, ale było bosko. Prxy podawaniu czegoś parę razy mocno chwyciła moją dłoń, do tego zbliżyła się na tyle by dotknąć mnie biodrem/ramieniem ;) I znowu cały dzień będę o niej myśleć. Gdyby jej przeszkadzało to, że mnie kręci, raczej by sobie nie pozwalała na takie akcje, prawda?

Gość Maria348
Ale problem?

Gość gość
Ja też mam pytanko w tym wątku. Jak przejść naTy jeśłi to ja jestem paręlat młodsza od niej. Nie łączą nas stosunki zawodowe ale jakoś tak głupio by było. Jak na niej to wymusić.

Gość gość
Czekaj aż sama zaproponuje skoro jest starsza a ty juz sie o to postaraj by miala na to ochote.

Gość gość
To jak mam się postarać?

Gość gość
Jakieś rady?

Gość gość
chcialabym przyłożyć moją waginę do jej waginy i telepać się z rozkoszy

Gość gość
Jak jestes ladna, zgrabna i do tego inteligentna, masz poczucie humoru , dużo ciepla i potrafisz sluchac , to będziesz miala żadnego problemu by zauroczyć w sobie kogokolwiek.

Gość gość
nie chcę kogokolwiek, tylko ją

Gość gość
15:47 - Spadaj podszywie..

Gość gość
15:56 Możesz przyjąć pseudonim? Bo będziemy im się mylić..

Gość gość
ale bez logowania i tak się mogą podszywać

Gość gość
No tak a ta którą kochasz daje Ci jakieś znaki?

Gość gość
Już sama nie wiem, bo może to sobie wymyśliłam. Ale miałam wrażenie, ze mnie lubi i szuka kontaktu ze mną.

Gość gość
W jaki sposób np?

Gość gość
Podczas rozmowy patrzy w oczy, ożywia się, interesuje, zadaje pytania itd.Wiem, że to może nic nie znaczyć ale jednak coś wyczuwam i nie umiem tego ogarnąć.