Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bzyknę kobietę za 50 zł. Zrobię minete za 10 zł.

Polecane posty

Gość gość

w tyłek mogę wsadzić za 5 zł. Chętne?

Gość gość
Ja jestem facetem i osobiscie nie wlozylbym penisa do d**y bo co to przyjemnosc? Kobiety wygladaja jak anorektyczki jak bym tak swojego wlozyl to pewnie by odczula bol do konca zycia!

Gość gość
11,21 nie p*****l

Gość gość
To samo w muszelke jedna wielka masakracja przeciez przebijesz jej az do wątroby!

Gość gość
w doope najprzyjemniej, bo najciaśniej !

Gość gość
dzieci wróćcie do szkoły na biologię w pierwszej kolejności, dowiecie się zaskakujących informacji i budowie wewnętrzej człowieka i tym, że chude osoby nie sa pozbawione macicy, mięśni i reszty i nie skłądają się wbrew obiegowej opinii z samej skóry i kości. a ty autorze musiałbyś wyglądać jak Brad Pitt w swoich najlepszych latach, żeby cokowliek ci można było zapłacić za swoje usługi, a tak btw strasznie nisko się cenisz :P

Gość gość
Up wroc tez do szkoly! Jakbys wiedziala, ze jest granica wlozenia penisa do muszelki!

Gość gość
a ty się dowiesz, ze pochwa jest bardzo elastyczna :O i żadna chudość tego nie zmieni, to jakby napisać, że otyłe osoby maja tyle tłuszczu, że ograniczy on wejście do pochwy i będzie tak zbity i twardy, że sam penis się poobija :O kretyni i ignorancji :O

Gość gość
Pochwa jest elastyczna ale nie wlozysz wiecej niz 16-17cm zeby zapelnic calego penisa w pochwie!

Gość gość
ja mam 23cm i moja laska przyjmuje całego, ty frajerze masz gowno w majtach i sie pocieszasz hahaha zalosny cwel

Gość gość
Pochwa jest elastyczna ale nie wlozysz wiecej niz 16-17cm zeby zapelnic calego penisa w pochwie! - to sprobuj bo dildo nie robia ponizej 20cm a kazdy wejdzie do konca ograniczony kretynie :P

Gość gość
Pisze sie na to,minetka przez godzinę za ile?

Gość gość
jak ja cie bzykne ,zapewniem że bzyknięcie będzie bardzo kosztowne z kajdanami na łapskach :D:D:D uwazaj co piszesz na forum publicznym dupku !