Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Aż 80% kobiet sie puszcza w Polsce!

Polecane posty

Gość gość

Szokujace wyznanie w latach 80-90 bylo tylko 20%!!!!!!!!!! Wina mezczyzn namawiajacych na seks!

Gość gość
Ciekawe skąd te dane!

Gość gość
najlepiej nich zabiorą głos te siedzące teraz na kafe, piszcie, puściłam się TAK albo NIE, policzymy

Gość gość
Kobiety po pierwsze nie wiedza co to znaczy sie puszczac :P

Gość gość
ja za siebie odpowiem,że NIE ale patrząc na populację kobiet u mnie w pracy,to te 80% jest prawdziwe

Gość panna na wygnaniu
Aż 80% kobiet sie puszcza w Polsce! xxx A pozostałe 20% robi to poza granicami kraju:-P

Gość gość
Wcale tak nie jest jak piszesz.

Gość gość
Jest jest. Te 80% wychodzi za maz tylko dlatego, ze zostalyby starymi pannami, a pozniej puszczaja sie na lewo i prawo, bo maz juz je nie pociaga. Niektorym jeszcze udaje sie zalozyc temat na kafeterii, w ktorym utwierdzane sa przez pozostale puszczalskie z tych 80%, ze zycie jest tylko jedno i trzeba z niego korzystac. Skoro zycie jest tylko jedno, to dlaczego tak go sobie p*****la wychodzac za maz za mezczyzne, ktory tak naprawde ich nie pociaga. Czy to jest jakies zaburzenie psychiczne? A moze cos nie tak jest w diecie, bo logiki tutaj nie widac. Zeby uciac komentarze, napisalem to jako facet, ktory musi ciagle znosic chamskie przeczesywanie sie kobiet pragnacych zwrocic na siebie uwage, a czasami musze wrecz znosic chamskie szturchanie mnie starajac sie zasnac w pociagu, bo zarwalem nocke przy dziecaku. Za wyjatkiem mojej zony, slowa wiernosc oraz lojalnosc sa obce dla 80% kobiet w Polsce.

Gość gość
a mezczyzni to co robia?

Gość gość
niech rzuci kamień ten co jest bez winy

Gość gość
Mezczyzni to robia dlatego, ze zwiazali sie z kobietami z puli wspominanych 80% puszczalskich, ktore zrozumialy,ze maz juz je nie pociaga (bo nie pociagal je nigdy) i zaczynaja odmawiac swojemu mezowi seksu.

Gość gość
Wlasnie nimi rzucam

Gość gość
14:29 wiekszej bzdury jak zyje nie slyszalem i jestem facetem, po prostu takie czasy i przyzwolenie na wszystko jest, wiekszosc ludzi dzisiaj sie k******i zarowno mezczyn i kobiet, taka (smutna?) prawda

Gość gość
14:31 Ot merytoryczna odpowiedz bazujaca na silnych argumentach. To moze jako facet odpowiesz na pytanie? Czy sie pusciles, a jezeli tak, to dlaczego?

Gość gość
ja sie nie puszczam, nie ma czegos takiego jak puszczanie, chodzi o to, ze jako, ze rozwiazlosc seksualna nie razi tak bardzo jak i nie budzi spolecznego sprzeciwu jak jeszcze ze 20 lat temu, ludzie sobie uzywaja ile wlezie, a te teksty o puszczalskich kobietach pochodza od frajerow, ktorzy dawniej jak kobieta juz wziela z nim slub to byla 'zaklepana' do konca zycia i nie mogla od niego odejsc (bo co powie kosciol, rodzina itd.) a teraz im sie otworzyly oczy, ze tak juz nie jest, bo dzisiaj kobieta moze miec kariere i dzieci bez pana i wladcy, od ktorego bedzie na zawsze zalezna, dzisiaj szanse maja najlepiej wygladajacy i zarabiajacy mezczyzni i po prostu wam ofermom i niezdarom ciezko to zniesc, bo jak to kobieta moze zostawic albo zdradzic a nie na odwrot? takie niezaradne i brzydkie lajzy zostaja na lodzie i pluja swoim jadem na kafe

Gość gość
P********y debilu tylko w polsce istnieje to pojecie. Na swiecie lidzie maja normalny stosunek dobseksu. A nie takibw tym ciemnogrodzie j*****m. Tragedia jaki to p******y narod.

Gość gość
Nio, tak im sie otworzyly oczy, ze w szkolach na Mokotowie zdarzaja sie takie "prawd****i", ze wyzwolona kobieta wychowuje 4 dzieci, a kazde z innego ojca biologicznego. Tylko skoro to takie super i fajne, to dlaczego cala 4 cierpi na zaburzenia osobowosci i odstaje od grupy majac s******lone zycie juz na starcie? Bo mamusia chwycila wiatr w zagle? Tekst o ofermach, ofiarach, lajzach, bla, bla, bla splywa po mnie, jak po kaczce, ale to chyba dlatego, ze z dziada pradziada wywodze sie z rodziny o silnej pozycji spolecznej, z 2 oficerami w kazdym pokoleniu, a 80% puszczalskich to chyba plewy z ziarna zasianego przez wojska rosyjskie i niemieckie w trakcie g***tow.

Gość gość
Chyba w twojej rodzinie.

Gość gość
a od kiedy cie zaburzenia u dzieci martwia? dobry samarytanin? a moze chodzi ci o to, ze poru/c/hac sobie nie mozesz bo nie masz nic do zaoferowania?

Gość gość
oficerowie kgb?

Gość gość
od 2 lat nie miałam sexu dane z kosmosu przeprowadzone na kosmitach, którzy nie mają takich durnych dylematów moralnych co my ziemianie

Gość gość
tak, puszczam sie ile wlezie, ile robię przy tym szumu to mówię wam

Gość gość
15:20 Powtorze, ze chamskie i prostackie teksty w stylu "nie masz nic do zaoferowania" po mnie splywaja, bo znam swoja wartosc i splawiam skutecznie zabiegi popluczyl z 80% puszczalskich, a los tamtych dzieci obchodzi mnie dlatego, ze w przyszlosci beda stanowic pelnoprawnych obywateli RP, o ile wiesz, co to oznacza?

Gość gość
jak to przeciez to grzech :P