Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kochacie swojego męża...

Polecane posty

Gość Faceton1986
tak jasne k****a Ci się chciało i zrzucasz winę na tyrana Męża a synowi pewnie też d**y dajesz, wiec syn idzie za tobą. już słyszałem takie matki, co z synami spały i kochanków szukały. a zganiały winę na mężów. Gdzie facet niczego winny nie był.

Gość gość
ty facet jak niew iesz jak jest to nie gdybyuj, MAZ MNIE BIL teraz synek ejst strszy to sie boi, bo synek powiedzial ze ze mna odejdzie i jemu odda za matke,maz sie troche boi ,przeszlam wyrywanie wlosow ,lamanie rak i nog bicie i ublizanie przy swiadkach!!! MAZ LKECZY SIE PSYCHICZNIE moge to wsadzie udowodnic i tak zrobie,nie ma niebieskiej karty bo nie wiedzialam ze takie cos jest,ale jak mnie dotknie to mu ja zrobie,ale boi sie teraz,ale ubliza i psychicznie sie zneca nadal,ale zrozum nie latwo tak odejsc ze swego domu,ale odejde w lato konczy sie kredyt,bedziemy wolni

Gość Faceton1986
jeżeli tak jest to przepraszam. Ale szczerze? Zostawianie dziecka samego w domu z takim ojcem to coś podejrzane. Nie zostawiłbym syna z takim ojcem. Nawet gdyby nalegał syn.

Gość gość
Kocham mojego meza pakistanczyka do szalenstwa jestesmy ponad 8 lat po slubie mamy dziecko, ja wciaz go kocham mocno jak by byla taka mozliwos mogla bym z nim spedzac 24h, jest wspanialym facetem, super nam ze soba swietnie sie dogadujemy, super jest w lozku , swietnie caluje,swietnym ojcem, swietnym mezem

Gość gość
Kocham ponad wszystko-jestesmy razem 7 lat.:)

Gość gość
kocham i nienawidze

Gość gość
Meza kocham bardzo za to bo przynosi duzo pieniazkow i daje mi wszystkie, a kochanka tez kocham bo mnie w lozku traktuje jak jak dziwke i laduje we mnie tego ?????? calego az po jadra.Tak ze jestem obsluzona tak jak chce

Gość gość
Nie kocham, jesteśmy 30 lat po ślubie

Gość gość
Meza nie kocham ale za to przepadam za jego czlonkiem, bo mnie zawsze silnie posuwa, az czasami odlatuje jak calego w moja szparke mi wladuje

Gość gość
Bardzo... jesteśmy ze sobą 14 lat i każdego dnia kocham go bardziej. Co fajniejsze, on mówi mi to samo ;) ale to chyba dlatego, że ślub wzięliśmy naprawdę z miłości, a nie bo "ludzie gadali". Mamy 3 dzieci, wszystkie planowane :) i każde dziecko kocham m. in. dlatego, że to owoc mojej miłości z tym najwspanialszym mężczyzną pod słońcem:)

On nie jest moim mężem, ale jesteśmy razem od 7 lat i kocham go nad życie ! Jest inteligentnym, zaradnym mężczyzną, ma wspaniałe zasady i wartości którymi kieruje się w życiu...Szanuję mnie, a ja jego. Mogłabym tak wymieniać bez końca... ;)

Gość gość
Nie wiem czy go kocham, ale sex z nim jest najlepszy. To co robi z moim ciałem i te jego pomysły. Najbardziej trzyma mnie przy nim to, że jak pomyślę, że miałby to robić innej, wariuję z zazdrości, choć jest wierny.