Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rajosław

brejvik to bohater

Polecane posty

Gość rajosław

taka prawda jest

Bohater nie bohater dał przykład że z programami nie da się wygrać czy ubędzie ich 70 kilka czy 2 miliardy.

Gość sandralove
Wariat, takich już mamy w Polsce . Narodowcy to pseudopatrioci!

Gość rajosław
a wolisz szariacik ?

Gość SHARIA 4 POLAND
allachu akbar ! brejvik nas nie powstrzyma islam will dominate

Gość sandralove
Nie interesuje się takimi zagadnieniami

Gość sandralove
Czyli skrajna prawica. To morderca i nic go nie tłumaczy.

To już nie ma znaczenia kim był, jakby był przeciwny wszelkim systemom religijnym to ludzie i tak by go uważali za mordercę.

Gość sandralove
Ma znaczenie bo w Polsce są już organizacje i partie skrajne których trzeba się obawiać:r*****arodowy, knp, onr .

Najpierw to trzeba zamordować wszystkich którzy chodzą z imieniem jakiegokolwiek boga na ustach - od tego trzeba zacząć. Chyba że oni sami siebie wymordują.

Gość sandralove
Mieliśmy już Brunona K.

Gość sandralove
rajosław nie odpowie bo jak każdy o takich poglądach nie ma nic do powiedzenia.

Gość rajosław
na ciebie czas też nadejdzie

Gość sandralove
Długo nad tym myślałeś rajosław , typowe gadanie narodowca groźba albo bełkot Hahahahhaaahha

Rajosław oglądałeś kiedykolwiek, jakikolwiek western? Tam w pojedynku na rewolwery jest taka zasada kto pierwszy ten lepszy. Jak się was zniszczy to my będziemy lepsi i pożyjemy dłużej.

Gość sandralove
persefona dokładnie, to są młodzi ludzie i w końcu z tego wyrosną

Dodam też że bożek narodowców - Jezus czy tam jahwe i islamistów - allah i Mahomet to jest jedno g****o i w jednym szambie pływać powinno. Ale Breivika popieram, jakby to był atak islamistów na katolików też bym popierała. Oni sami siebie muszą zlikwidować, muszą sobie pomagać, jakby żyli w pokoju to która religia miałaby wtedy rację? Religie rodzą wojnę bo w tym celu zostały wymyślone.

Gość sandralove
Dobrze że w wyborach nie mają szans. Ale ich zachowanie jest skandaliczne i psuje wizerunek Polski!

Gość rajosław
nie jestem ani za narodowcami, ani za lewakami, jestem za rozumem i myśleniem i myślę że religie, biblie, korany to bajki, piszę z telefonu więc mi ciężko o dłuższą wypowiedź... ale cieszę się że polacy /90%/ mimo wszystko mają poglądy anty islamskie

Gość sandralove
Jakie 90% co ty gadasz. Chyba policzyłeś siebie i swojego kota haha

Gość rajosław
dodam jeszcze tylko sandralove że twoja ignorancja dla tematu mnie przeraża, a szkoda bo wystarczy wpisać w youtube: islam i zastanowić się nad tym wszystkim, ale po co jak Ty wolisz oglądać m jak miłość, nie pozdrawiam

Gość sandralove
Bo piszesz bzdury, straszenie islamem w Polsce śmieszne, naprawdę są poważniejsze tematy

Gość sandralove
Zagrożenie ze strony skrajnej prawicy dla demokracji i pokoju w Polsce.

Gość do_wyżej
powodzenia...

Wszystko dzieje się wolno i na wszystko jest czas w Matrixie, ja i trochę ludzi naprawdę wewnętrznie mądrych widzi już przyszłość kolejnych epok w konkretnych schematach - religie upadną, stoczą się i to już się dzieje. Za kolejne 100 lat może nie ale za 1000 na pewno. Ja mam tą świadomość człowieka obecnego na ziemi za tysiąc lat i wierzcie lub nie, nastąpi potężna przemiana. Matrix ma w swoim planie postwarzać wiele rzeczy na nowo i w innej wersji. Odniosę się do najprostszych przykładów. Dziś możemy sięgnąć z łatwością do muzyki Mozarta, Bacha za kolejne 200 lat, będziemy mogli sięgnąć do muzyki dzisiejszej i też jeszcze do Mozarta i Bacha ale jeszcze później nastąpi nowa cywilizacja i te rzeczy się zatrą, przeminą. Ludzkość w chwili dzisiejszej osiągnęła swój szczyt pod każdym względem i wszelkie detale się już nie liczą czy dalej jest na ziemi 2 miliardy wyznawców tej religii czy innej ponieważ zmiana jaka kiedyś nastąpi będzie tak gwałtowna jak przełom technologiczny w 19 wieku gdzie jednego dnia czytano jeszcze przy świeczkach, a już drugiego dnia była elektryczność i statki parowe tak samo będzie być może za kilkaset lat. Osobiście stwierdzam że będzie to epoka nieciekawa, pełna regresu do pierwotności a jednocześnie bardzo futurystyczna. Religie przestaną być modne, zastąpią je nowe wynalazki nieznane nam jeszcze ale nie będą ta żadne latające statki ani inne bajery. Będzie to po prostu inna rzeczywistość i mentalność. To tak jakby porównać średniowiecze do baroku, a barok do 21 wieku.

Gość gość br br
persefona A ty słyszałaś o sowieckim komunizmie? Bez boga, bez religii i ilość ofiar całkiem znaczna, jak na 70 lat trwania systemu. Nie mówiąc o innych krajach komunistycznych. Drugi system wrogi religii, nazizm też całkiem skuteczny w mordowaniu. Oba starły się ze sobą w wojnie największej od początku ludzkości. Komuś, kto myśli, że przyczyną wojen są religie, takie czy owakie, trzeba dużo opowiedzieć o historii, kulturze. Trzeba wiele wytłumaczyć. Ja nie mam na to czasu, ale poddam ci tylko jedną myśl: zawsze, ale to zawsze istnieje jakaś idea, która dominuje, nadaje znaczenia ludzkim działaniom, uzasadnia je, określa co dobre, co złe, kiedyś były to prawie wyłącznie religie, teraz są jeszcze ideologie także to co mówisz jest ideologią, lub może jakąś siódmą wodą po kisielu marksizmu TO JEST TWOJA RELIGIA w której bogiem jest PYCHA i NIEUCTWO