Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Justyna3422

Wynik progesteronu

Polecane posty

witajcie. Otwórz od kilku miesięcy moja miesiączka wyglada następująco: przez cały okres (7dni) mam brązowe plamienia, niekiedy widzę przeloty krwi. Lekarz po stwierdzeniu ze mam niedobór hormonów przepisał mi tabletki anty Microgynun21. Jednak po kilku miesiącach brania nie widziałam żadnych rezultatów. Postanowiłam zrobić badania na hormony. Mój progesteron wyniósł 0,34 ng. I muszę tu wspomnieć ze niespodziewanie w tym dniu dostałam okresu. Po skonsultowaniu tego z lekarzem, stwierdził ze taki wyniki jest w normie. nie wiem ci mam już robić bo te jego leczenia tymi anty nic nie dają. Proszę was o radę. Mam 21 lat i planuje na przestrzeni 3 lat starać się o dziecko.

Gość gość
Proponuje szereg badań hormonalnych jeżeli coś niepokoi i będziesz wiedziała wszystko

Gość gość
A w którym dniu cyklu dokładnie robiłaś progesteron?

Badania hormonalne robilam w pazdzierniku. A bylo to 16dc. W poniedzialek ide zapisac sie do innego lekarza, a w styczniu bede miala zrobione USG

Gość gość
progesteron robi się 20 dc każdy ginekolog to powie.A okres regularny?

No to moj mi nic nie mowil... A okres mam regularny bo biore tabletki (ktore tez mi ten lekarz na wyrownanie przepisal). W nastepnym miesiacu powtorze badania bo od wczoraj odstawilam anty