Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile może porwać ten związek? była i były

Polecane posty

Gość gość

Były facet po 3 miesiącach razem rzucił moją była dziewczynę przez smsa. Tak ona twierdziła. Podobno cały czas się kłócili a ona czuła się przy nim najlepiej na świecie i zawsze go jak mówi kochała i nadal też podobno kocha. Pytanie. Skoro on ją rzucił kilka lat temu po 3 miesiącach razem a teraz znowu do niej wrócił a z tego co wiem to ona mu całkiem nieźle dawała d**y to... czy to jest możliwe że on do niej wrócił z braku zajęcia żeby sobie podymać czy raczej nie trwałby to tak długo bo już są razem ponad 2 miesiące. Szczerze życzę jej wszystkiego najgorszego bo ona mnie oszukiwała, okłamywała a na końcu stwierdziła że to moja wina.

Gość gość
poczekaj troche,myśle że niedługo twoja była dostanie kopa -towar przechodzony

Gość gość
całym sercem jestem z tobą :)

Gość gość
a jak inni myślą?

Gość gość
Skąd ja znam tę historię :-). Muszę zapytać :-) czy ty masz imię na J. a ona na A. ?

Gość gość
niestety nie , strzelaj dalej!

Gość gość
To dobrze :-) ale historia jest na prawdę taka sama i gdybyś był nim to chciałbym ci powiedzieć jak to na prawdę wygląda. Ale skoro świat nie jest jednak taki mały :-) napisze tylko autorze, że skoro ona cie oszukiwała to jego też będzie, bo taka ma naturę.

Gość gość
Ona mnie oszukiwała bo jak twierdzi nigdy nie kochała dlatego zastanawiam się czy jego kocha i teraz będą już na zawsze razem czy jednak też za jakiś czas on ją znowu rzucie czego jej z całęgo serca życze.