Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pyatnie do facetów czy taka kobieta jest w waszym typie:

Polecane posty

Gość gość

wysoka, wysportowana brunetka, codziennie uprawiająca sport: bieganie, kolarstwo wspinaczkę, z twarzy taka sobie, uśmiech w miarę ładny, biust mały. W ogóle jeśli chodzi o sport faceci są często od niej daleko w tyle :D:D:D

Gość gość
połyka czy wypluwa ?

Gość gość
Wszystko mi pasuje, za wyjątkiem małego biustu.

Gość prawictwo pospolite 125
zależy jaką ma figurę .. Wedlug mnie idealna figura wygląda tak https://www.youtube.com/watch?v=iygX4YFjanM jeżeli osoba o której piszesz znaczaco odbiega od tej z youtube , to raczej nie jest w moim typie

Gość gość
Odpowiem następująco: wysoka - TAK wysportowana - TAK brunetka - TAK codziennie uprawiająca sport - TAK uśmiech w miarę ładny - ZDECYDOWANIE TAK, bo ładny uśmiech dodaje kobiecie uroku.:) biust mały - ZDECYDOWANIE NIE

Gość gość
Co Wy macie do malego biustu, przeciez sa fajne

Gość gość
Wpedzacie dziewczyne w kompleks małych piersi. Jeśli rozmiar piersi ma dla was znaczenie to jesteście płytcy. To tak jak z waszym członkiem maly gruby .długi chudy no ale co tam .... lepsze duze piersi a obwisle ciało. Dziewczyna dba o siebie a to wazne

Gość gość
No niestety mają. I nawet jak ma się ponadprzeciętnie ponętny tyłek, to im to nie rekompensuje. Wiem coś o tym. Z drugiej strony nadwagi też zbytnio nie akceptują, tak źle i tak nie dobrze. Trzeba być szczupłą z wielkim biustem i już.

Gość ovechkin
tu nie chodzi o to czy biust jest dla facetów ważny tylko o to że bardziej podoba się np biust duży niż maly tak jak zapytalabyś czy kobiecie bardziej podoba się facet 1,60 czy 1,85. Jednak kwestie wyglądu są zależne od gustów więc nie ma co się wprawiać w kompleksy.

Gość gość
Do tego stopnia im się bardziej podoba duży, że wielu z nich skreśla nawet ładną i zgrabną kobietę za mały biust, że o przeciętnej z urody średniozgrabnej nie wspomnę. Koniecznie muszę mieć bardzo ładną, bardzo szczupłą i biuściastą do tego. A jak łaskawie zgodzą się na inną, to będzie z braku laku.

Gość gość
Duży biust uzależnia, zwłaszcza jeśli ktoś wcześniej był w związku z kobietami/dziewczynami z małym biustem. Wiem to po sobie, bo moje wcześniejsze dziewczyny, miały mały biust, następnie związałem się z kobietą z dużym biustem. "Z drugiej strony nadwagi też zbytnio nie akceptują, tak źle i tak nie dobrze." Z dwojga złego, wolę jak kobieta jest za gruba, niż za chuda, bo te grubsze mają właśnie duży biust.:classic_cool: "Trzeba być szczupłą z wielkim biustem i już." Kobiety z małym biustem, też mają swoich zwolenników i wcale nie jest ich mało, więc głowa do góry.:)

Gość gość
Przeciez to nieprawda ze wszystkim podoba sie duzy, niektorzy lubia maly. I niektore kobiety chca miec maly

ja wole taką która wazy 52 kg i ma miseczkę A niz taką która waży 72 kg i ma miseczkę D

ja wole taką dziewczyne , która wazy 52 kg i ma miseczkę A niz taką która waży 72 kg i ma miseczkę D Dla mnie najwiekszy problem to nadwaga

Gość gość
Ja waze 72kg, mam miseczke D i 57cm w pasie :P i mam 166cm...

Gość gość
Dobrze wiedzieć, bo ja mam i nadwagę (lekką) i mały biust. Tyłek mam za to większy, niezależnie od wagi.

Gość ovechkin
Jeśli kobieta odpowiada nam z charakteru i dobrze się przy niej czujesz czy też macie wiele tematów do rozmów to aspekty fizyczne schodzą na dalszy plan a jej wady w wyglądzie zamieniają się w zalety

Gość gość
Mam 170 cm wzrostu waze 54 kg mam rozmiar piersi 70 e i co fajnie

Gość gość
wyobraźcie sobie fajną blondynę,super biust i do tego wysoki iloraz inteligencji-to jest dopiero rewelacja-ja taką znam.

Gość gość
Ja tez taka znam tez taka jestem he he he do tego zgrabna i wyrzeźbiona po prostu faceci na mnie leca

Gość gość
Co wy z tymi biustami, niech no któryś by tyłek wreszcie docenił, mój się znacznie wyróżnia. :P

Gość gość
"tez taka jestem he he he" - super, he he he.

Gość gość
Gosc 18.30 Świetne :p a tylek mam fantastyczny :) Ja po prostu kocham siebie

Gość gość
"Co wy z tymi biustami" Bo duży jest lepszy i co za tym idzie, idealny do hiszpana. "niech no któryś by tyłek wreszcie docenił, mój się znacznie wyróżnia.:P" Ja tam lubię ładne, kształtne tyłeczki.:classic_cool:

Gość gość
zawsze możesz powiedzieć , że chwilowo biustu brak bo pożyczyłaś go najlepszej koleżance na impreze

Gość artioms
Nie wiem czemu ale mi podobają się bardzo duże biusty u kobiety nawet kosztem sylwetki mimo że jestem gościem który sam uprawia dużo sportu i preferuje zdrowy tryb życia. nie wiem dlaczego akurtat ta część ciała u kobiet wzbudza u mnie takie pożądanie

Gość gość
Artioms, to tak jak u mnie.