Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natik36

Biegam od pół roku,nie schudłam nawet kilo!

Polecane posty

Gość natik36

Jak w temacie... Biegam sześć miesięcy, zaczęłam żeby schudnąć,ale spodobało mi się i biegam cały czas mimo,że efektów na wadze nie widać. Żadnych.Wizualnie i "dotykowo "tylek jest wyraźnie jedrniejszy. Ale waga stoi.

Gość gość
boze...serio? po 1 dieta tez jest istotna,czasem wystarczy odstawic slodycze i przekoaski typu paluszki chipsy itd wazne jest ile biegasz, po 20 min dopiro organizm spala kalorie, po 3 jesli jak piszesz tylek jest jedrniejszy to logiczne, ze rozbudowaly sie miesnie, a one waza wiecej niz tluszcz...wazne jest to jak sie wyglada, wazne sa centymetry, a nie sama waga

Gość natik36
Właśnie,diety nie zmieniłam bo myślałam sobie,że zmiana stylu zycia z kanapowca na sportowca wystarczy.:-) Ważę 64kg przy wzroście 170 cm.Biegam od czerwca,właściwie od końcówki maja.Początek był ciężki bo i kondycja zerowa ale już w sierpniu przebieglam 10km. Biegam co dwa,trzy dni,kiedyś biegałam nawet codziennie,ale po pierwszej kontuzji czworoglowego musiałam przystopowac. Teraz biegam trzy razy w tyg po 10-12km,każdy bieg ok godziny,czasem dłużej. Naczytalam się wcześniej, że bieganie to taki super spalacz tłuszczu, ale chyba jestem jakimś wyjątkiem :-)

Gość gość
tylko że ty nie jesteś tłusta, wagę masz w normie, więc w takim wypadku, zeby wrócić do ideału potrzebna jest dieta redukcyjna. poza tym ludzie przeceniają znaczenie ćwiczeń fizycznych w odchudzaniu- zazwyczaj nie da się schudnąć dodając do swojego starego trybu odzywiania wysiłek fizyczny- chyba ze bedzie to praca w kamieniołomach. skoro przybierałaś na wadze, to znaczy, że dieta była ogólnie zła i jak dodasz ćwiczenia do złych nawyków, to co najwyżej zatrzymasz dalsze tycie. sama ćwiczyłam codziennie godzinę- bieżnia lub rower- pół roku i ZERO zmian będąc dość szczupłą osobą, ciecie kalorii i zdrowsze jedzenie i po m-cu był duzy efekt, a nie cwiczyłam wcale. jak chcesz schudnąć, to musisz wprowadzić choc lekką redukcję, a nie jeść 2500 tys kcal na dzień w tym mnóstwo cukrów prostych i liczyc, że troche ruchu zalatwi sprawę.

Gość natik36
Tak,tylko,że ze mną jest taka dziwna sprawa.Od dwudziestego roku życia moja waga wahała się między 54-57.Mogłam jeść do bólu i nieważne co,nawet pięć dokładek spagetti o 23 w nocy nie robiło na mnie wrażenia. W ubiegłym roku w sierpniu skończyłam 35 lat (waga 55kg). Po miesiącu rzuciłam fajki i zaczęło się. Tyłam nie z miesiąca na miesiąc,ale z tygodnia na tydzień.Po prostu w oczach!To było przerażające.O dzinsach,które nosiłam kupę lat mogłam zapomnieć.W grudniu czyli po trzech miesiącach od rzucenia fajek wazyłam dziesięc kilo więcej,czyli 65kg!!! Potem kilo gdzies zniknęło i waga stanęła na 64 i stoi:) A od od końca maja tego roku wzięłam się za sport. Wygląda na to że jeszcze jeden test czeka moją silną wolę-DIETA:)

Gość gość
przytylaś bardzo duzo i bardzo szybko- ja bym sie martwiła, ze to hormony czy cos w tym stylu.

Witam, spróbuj wspomóc organizm od środka; aquaslim pomoże Ci w tym. Jest to preparat o naturalnych składnikach wspomagający przy odchudzaniu. Bardzo prosty w stosowaniu w postaci saszetek rozpuszczalnych w wodzie Życzę powodzenia Agnieszka Domańska

Gość gość
A czy są jakieś przeciwwskazania do picia aqua slim?

Gość gość
Samym bieganiem nie wiele zdziałasz. Zapraszam na konsultacje, teraz z okazji świąt za jedyne 20zł, gdzie poradzę Ci jak osiągnąć super efekt, bez katowania się różnymi suplementami, tylko w naturalny sposób. https://www.facebook.com/wojciechmincewicztrening

Witam ponownie! Suplement diety AquaSlim jest przeznaczony wyłącznie dla osób dorosłych. Nie powinny przyjmować kobiety w ciąży, matki karmiące, a także osoby uczulone na którykolwiek ze składników produktu. Pozdrawiam Agnieszka Domańska Online Ekspert AquaSlim

Gość gość
A jakie jest dokładne ograniczenie wiekowe do stosowania tego suplementu?

Suplement ten jest przeznaczony dla wszystkich osób, które mają ukończone 18 lat. Pozdrawiam Agnieszka Domańska Online Ekspert marki Aqua Slim

Gość gość
Piłam kiedyś aqua slim i własnie wtedy biegałam i schudłam akurat mi pomogło, ale na każdego wszystko działa inaczej.

Gość Adel1122
Też tak miałam, ćwiczenia, diety i nic. W dodatku niedługo zrobi się ciepło, zresztą i teraz pogoda mało zimowa i trzeba będzie zrezygnować z luźnych kardiganów na rzecz lekkich ubrań, które obnażą wszelkie pulchności – co roku przeżywam taki wiosenny stres. Tu fałdka, tam tłuszczyk i depresja gotowa. Ale postanowiłam już w grudniu zacząć działać, kupiłam polecane przez panie aptekarki Therma Line Fast w tabletkach. Biorę już czwarty tydzień, a od kilku dni notuję systematyczny spadek wagi. I już nie boję się ani wiosny, ani lata i plaży. Zerknijcie na www http://www.olimp-labs.com/11,13,463/Produkty/THERM-LINE-FAST.html

Gość gość
A ja biegam od 5 tygodni i jest już efekt. Nadwagi raczej nie miałam nigdy, w grudniu ważyłam 58 kg przy 161 cm. teraz ważę 56 kg, ale sporo poleciało w cm. głównie brzuch i biodra. biegam 2-3 razy w tygodniu (co 2-3 dni) po 40 minut, tempem umiarkowanym. poza tym w domu 2x tyg skakanka i 2-3 razy w miesiącu basen. jem co chcę. ograniczam słodycze ale codziennie zjadam albo kilka kostek czekolady bardzo gorzkiej , albo 2-3 ciastka np delicje szampańskie lub herbatniki wcześniej było i kilka ciastek ,i czekolada mleczna, ciasto niemal codziennie... słodzę kawę (piję 2-3 czarne kawy dziennie) . jem schabowe raz w tygodniu. jem pizzę (domową) raz na dwa tygodnie. dużo warzyw surowych. owoce głównie grejfruty, teraz zimą to jabłka i banany - jeden duży banan zawsze po bieganiu.

Gość proplophyma1971trpeo
Właśnie,diety nie zmieniłam bo myślałam sobie,że zmiana stylu zycia z kanapowca na sportowca wystarczy. Ważę 64kg przy wzroście 170 cm.Biegam od czerwca,właściwie od końcówki maja.Początek był ciężki bo i kondycja zerowa ale już w sierpniu przebieglam 10km. Biegam co dwa,trzy dni,kiedyś biegałam nawet codziennie,ale po pierwszej kontuzji czworoglowego musiałam przystopowac. Teraz biegam trzy razy w tyg po 10-12km,każdy bieg ok godziny,czasem dłużej. Naczytalam się wcześniej, że bieganie to taki super spalacz tłuszczu, ale chyba jestem jakimś wyjątkiem Jasne http://vcup.in/jHaK

Gość zareclavic1977ppasq
Witam, spróbuj wspomóc organizm od środka; aquaslim pomoże Ci w tym. Jest to preparat o naturalnych składnikach wspomagający przy odchudzaniu. Bardzo prosty w stosowaniu w postaci saszetek rozpuszczalnych w wodzie Życzę powodzenia Agnieszka Domańska Jasne http://ss.geo.jp/4hnh

Gość buiguttili1989razoc
Witam, spróbuj wspomóc organizm od środka; aquaslim pomoże Ci w tym. Jest to preparat o naturalnych składnikach wspomagający przy odchudzaniu. Bardzo prosty w stosowaniu w postaci saszetek rozpuszczalnych w wodzie Życzę powodzenia Agnieszka Domańska Jasne http://links.redurban.ca/9

Gość brunruwesfe1977zepfa
A ja biegam od 5 tygodni i jest już efekt. Nadwagi raczej nie miałam nigdy, w grudniu ważyłam 58 kg przy 161 cm. teraz ważę 56 kg, ale sporo poleciało w cm. głównie brzuch i biodra. biegam 2-3 razy w tygodniu (co 2-3 dni) po 40 minut, tempem umiarkowanym. poza tym w domu 2x tyg skakanka i 2-3 razy w miesiącu basen. jem co chcę. ograniczam słodycze ale codziennie zjadam albo kilka kostek czekolady bardzo gorzkiej , albo 2-3 ciastka np delicje szampańskie lub herbatniki wcześniej było i kilka ciastek ,i czekolada mleczna, ciasto niemal codziennie... słodzę kawę (piję 2-3 czarne kawy dziennie) . jem schabowe raz w tygodniu. jem pizzę (domową) raz na dwa tygodnie. dużo warzyw surowych. owoce głównie grejfruty, teraz zimą to jabłka i banany - jeden duży banan zawsze po bieganiu. Jasne http://f**kw.it/i

Gość prophemilre1980suzxc
Witam, spróbuj wspomóc organizm od środka; aquaslim pomoże Ci w tym. Jest to preparat o naturalnych składnikach wspomagający przy odchudzaniu. Bardzo prosty w stosowaniu w postaci saszetek rozpuszczalnych w wodzie Życzę powodzenia Agnieszka Domańska Jasne http://norw.in/21

Gość rhytsirege1982xevfi
Właśnie,diety nie zmieniłam bo myślałam sobie,że zmiana stylu zycia z kanapowca na sportowca wystarczy. Ważę 64kg przy wzroście 170 cm.Biegam od czerwca,właściwie od końcówki maja.Początek był ciężki bo i kondycja zerowa ale już w sierpniu przebieglam 10km. Biegam co dwa,trzy dni,kiedyś biegałam nawet codziennie,ale po pierwszej kontuzji czworoglowego musiałam przystopowac. Teraz biegam trzy razy w tyg po 10-12km,każdy bieg ok godziny,czasem dłużej. Naczytalam się wcześniej, że bieganie to taki super spalacz tłuszczu, ale chyba jestem jakimś wyjątkiem Jasne http://nkle.in/gYVP

Gość Filtr Antyspamowy
PRECZ ZE SPAMEM FREE-RUN.PL !!!! Nikt się nie nabierze na posty przez was pisane!