Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eve1985

szef

Polecane posty

Obecnie jestem w związku ze swoim szefem,jesteśmy kilka miesięcy ale czuje się zazdrosna o niego strasznie do tego wcześniej byłam w kilku nieudanych związkach,parę razy mnie zraniono teraz boje się zaangażować się w ten ,czasami czuje ze nie powinnam z nim bo wiem jacy są faceci. Czy jest jakaś kobieta która tez tak miała?

Gość andaluzja234
Po nieudanym, zakończonym rozwodem małżeństwie, zaangażowałam się w związek ze swoim SZEFEM, 10 lat starszym, żonatym, choć w tym czasie już był w separacji i szykował się do rozwodu. Ja miałam dziecko z 1-go małżeństwa, on też. Dziś jesteśmy wieloletnim, bardzo szczęśliwym małżeństwem. Powodzenia !

Jesteś nieroztropna. Skoro od kilku miesięcy jesteś w związku z szefem to powinnaś już mieć inną pracę. Jeżeli miedzy Wami się nei ułoży albo będzie dziwnie albo on cię zwolni. Jeżeli się ułoży, współpracownicy będą patrzeli na ciebie krzywo, jako na kochankę szefa. Tak czy siak, nie masz w tej pracy przyszłosci, a zależność służbowa może źle wpływać na Wasz związek. Miałaś kilka miesięcy i nie ruszyłaś palcem? Szukaj nowej pracy.

Mam przyszłość i to bardzo dobrą ,poza tym jak na razie nam się dobrze układa.Nie mam zamiar szukać nowej pracy.

szukasz tylko innej kobiety w takim samym polozeniu co ty ? po co ?

no chyab że przyszłosć wiążesz z protekcja ukochanego, ale widz że to niepweny grunt nawet jeśli jestes dobra w tym co robisz i wkładasz serce, moze cię fakt sypiania z szefem wyjść bokiem, po co więc ryzykować?