Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja dziewczyna ma opory..

Polecane posty

Gość gość

Mam młodszą dziewczynę, która nie daje się porządnie zerżnąć w d***, nie mówiąc już o zrobieniu mi loda. Jak ją zachęcić? Może użyć siły?

Gość gość
a może jakąś starszą ?

Gość gość
szkoda ze ty nie masz oporow ale ne kazdy przeciez ma opory podesle c***ana typy bears, on cie pozadnie zerznie tak jak ci sie marzy a potem porozmawiamy o oporach, ok?

Gość gość
Skoro zdecydowała się na związek ze starszym facetem to chyba wiedziała, ze nie będziemy tylko chodzili za raczki.

Gość gość
widocznie nie była świadoma, że facet ze starszego pokolenia też może mieć pedalskie ciągoty

Gość gość
bo się głupku bierzesz za małolaty, trzeba było poszukać kobiety , która lubi seks i ma o nim jakieś pojęcie. Głupiś to jedź na ręcznym

Gość gość
chyba to sie stolek jak ma jedno nozke krotszo

Gość gość
Autor to bęcwał.

Gość gość
Raz jak ją brałem na siłe w samochodzie, to tydzień zachowywała sie jak zgwalcona i zla. A przeciez jestem jej facetem to mam prawo jej uzywac.

Gość gość
Gość 17,31 dziś małolaty od 13 jadą na analu i lodach i wiedza na ten temat wiecej niż ty a jak jeszcze dobiją do twojego wieku to...schwaj sie i udaj że cię nie ma. Z tym że zawsze zdarzą sie wyjątki. Tak jak i wyjątki takie lubiące ostry seks zdarzają sie wśród starszych pań. Jakoś tabuny mężatek ( 30 -50) nie jest baginami seksu ;/ ani dla męża an dla reszty..

Gość gość
Po tym samochodzie powinna była iść na policję, to jest gwałt. Z seksem nie ma nic wspólnego.