Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czas o siebie zadbać !

Polecane posty

Gość gość

Postanowiłam więcej czasu poświęcać sobie a nie wyłącznie dziecku i mojemu mężczyźnie Oto co już zaczęłam robić : -zaczęłam dbac o to co jem i ile jem Czas zrzucić trochę zbędnych kilogramów Do lata jeszcze się uda :-) -zapuszczam włosy Zawsze ścinałam na krótko teraz powiedziałam dość chcę zobaczyć jak będę wyglądała w długich Tak więc dbam o ich kondycje Umiem farbować więc robię to sama w domu farba tylko na odrost reszta na 2 - 3 min raz na 3 miesiące bo niestety wooooolno rosną Odżywiam je olejkami ziołowymi i widze ze zrobiły się mocniejsze i piękny mają połysk Wreszcie zdecydowałam się na jeden kolor a nie jak kiedyś co 3 mc inny -dbam o to by w miare możliwości wziąć relaksująca kąpiel a nie na szybko Choć z tym bywa krucho bo moje szczęście 20 mc nadal się czasami wybudza z płaczem -mam zamiar się w miare możliwości wysypiać i zbierać pieniążki na nową garderobę Wracam do pracy na razie do tej dodatkowej i choć to tylko jeden dzień w tygodniu to zawsze zmienie trochę klimat i nieco odpocznę od giełku domowych pieleszy -wezmę się wreszcie za nauke Czas zacząć przygotowania do najważniejszego z moich zawodowych wyzwań Później będę musiała tylko odebrać podwyżke :-P pierwszą przeznacze wyłącznie na siebie Marzy mi się masarz i ...... masarz :-)))) przez co najmniej 2 godziny :-)

Gość taka sobie żoneczka
A ja na Twoim miejscu na dobry początek kupiłabym słownik ortograficzny! M A S A Ż

Gość gość
przy moim poziomie dzisiejszego zmęczenia ma głęboko w d***e czy masaż czy masarz :-P

Gość gość
kolejna pseudo polionistka kretynka wlaczyla sie w temat,

Gość gość
masarz to taki pan, co robi kielbase, byc moze chcesz, zeby masarz zrobil ci masaż :D