Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy tej dziewczynie zalezy a może traktuje mnie jako sposób na nudę

Polecane posty

Gość gość

byłem jakiś czas temu na imprezie, spotkaliśmy się a potem poszliśmy do niej, seksu nie było,rozebraliśmy się, tylko odważne dotykanie,pocałunki i delikatny oral. Rano poszedłem do siebie. Potem dwa razy rozmawialiśmy a miesiąc później ona napisała co u mnie, ja ja zaprosiłem i się spotkaliśmy. Potem przez pewien czas się nie odzywałem ale potem znowu się spotkaliśmy parę razy, za każdym razem pocałunki, ona przychodziła na spotkania chętnie.Bardzo mi się podoba więc jej to za każdym razem okazywałem. Jedno z naszych spotkań u niej zakończyło sie słabo. Wróciłem do siebie i ona potem nie chciała za bardzo się odzywać. Zaczałem o nią walczyć, starałem sie i przychodziłem. Spotkaliśmy sie 7-8 razy. Dlatego jest jedna rzecz która mnie zastanawia. Dziewczyna chce żebym przy niej był ale jest oschła, nigdy sama mnie nie pocałowała, mam wrazenie że nie sprawia jej to przyjemność, 90% wszystkich rozmów inicjuję ja. Ona prawie nigdy nie pisze pierwsza. Jak byłem z nią sam na sam to nie pozwala już później siebie dotykać. W ogóle nie czuję żebym się jej podobał, ona nie mówi że chciałaby mnie zobaczyć, nie pisze że chce się ze mną spotkać. Po prostu nic. Nawet jak mnie dotyka to tak bez fascynacji. Nie wiem czy jej sens to kontynuować bo czuje się tak jak przyjaciel który może sobie pocałować dziewczynę a ona tego nie odwzajemni. Nawet nie usłyszałem od niej komplementu na swój temat, niby ma jakieś tam plany na przyszłość ze mną związane ale czuje się jak taki kumpel. Minęło półtora miesiąca i stoję w miejscu. Co o tym myślicie? Wcześniej miałem dziewczynę ale ona już na 4 spotkaniu pokazała mi że zależy jej na mnie, patrzyła i dotykała mnie inaczej. Ciężko mi to porywnywac.

Gość dzieci smieci
traktuje cie jak sposob na nude twoj ruch :classic_cool:

Gość gość
To co ja mam teraz zrobić według was, oczywiście i tak zrobię po swojemu.

Gość gość
jak zrobisz po swojemu to po co sie pitasz idz i rob, szkoda twojego cennego czasu

Gość gość
Może taki typ, że sama nic nie zrobi tylko czeka na Twój ruch.. Może się krępuje Ciebie.

Gość gość
chce wiedzieć czy może ktoś ma coś lepszego bo czasami robię coś czego potem żałuję

Gość gość
Facet, po półtora miesiąca spotkań z nią, chcesz żeby ona dotykała cię, a najlepiej poszła z tobą do wyra? Co za patologia na tym forum!

Gość gość
Nie rozumiem tych dzieciaków, nie mają obiekcji by na pierwszym spotkaniu lizać się po genitaliach( sex oralny to dla nich żadny sex) a na brak pocałunków narzekają. Łatwiej oddają swoje ciało niż serce. Sex to czysta fizjologia Napisz, na czym ma jej zależyć? Powiedz no tak szczerze - lizacza to ona może sobie tez gdzie indziej znaleźć, bo nie ma z tym żadnych problemów. Czym ty się masz różnic od innych?

Gość gość
Chcę żeby ona chociaż mi powiedziała że chce mnie zobaczyć, żeby chociaż powiedziała że lubi coś we mnie albo żeby sama napisała. Ja na razie skaczę a ona nawet potrafi nie odpowiedzieć na smsa...