Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znienawidzona przez siebie

Nienawidzę facetów

Polecane posty

Gość beznadziejna___
"Kobiety powinno sie wlasnie tak traktowac na nic innego nie zaslugujecie!" może materialistyczne pustaczki z doczepionymi rzęskami i pazurkami za którymi tak latacie.

Gość gość
tobie? alez nie ma obowiazku zadnego jak ktos chce umrzec w swojej ciasnej mentalnosci to nie ma przeciwskazan a stopka byla cytatem z Malego Ksiecia

Gość beznadziejna___
"a stopka byla cytatem z Malego Ksiecia" dzięki za oświecenie, no w życiu bym się nie domyśliła, że to z "Małego Księcia" Antoine’a de Saint-Exupéry’ego .

Gość gość
Kobiety powinno sie traktowac jak przedmiot!

Gość gość
nie wiem czego bys sie w zyciu nie domyslila wiec na wszelki wypadek dostajesz na tacy i niestety mam dla ciebie przykra wiadomosc: twoja nienawisc (ja bym to nazwala wszechogarniajaca frustracja, ale ty mozesz miec inne zdanie) nie dotyczy wylacznie facetow :classic_cool:

Gość gość
Udowodnij mu ze jesteś lepsza od niego. Zobaczysz wtedy ze jest małym niedorozwojem

Gość gość
Niezgadzam się,że męższczyzni to egoiści.Wystarczy dobre podejście do faceta.Mam wspaniałe relacje z mężem.Jest troskliwy dlatego bo go angażuje we wszystko w życiu małżeńskim.Wspierał porody i zawsze jast przy każdym badaniu pochwy u ginekologa jest z tego dumny,że liczę się z nim.Razem o wszystkim decydujemy.

Gość gość
Jezu ta maniaczka od chodzenia do ginekologa z mezem

Gość gość
Problem jest w kobietach ktorzy traktuja porzadnych jak smiecia!!!!!!

Gość gość
Wyobraź go sobie jako małego s********a, przerazonego swoja slaboscia, to nie mężczyzna tylko niedorozwój. Mój stary tez nie był zadowolony z mojego wyglądu, to juz nie moja wina ze zaplodnil brzydka baba.

Autorko, powiedz tu na kafe, ile lat będziesz biadolic, ze ojciec to czy tamto? Ruszysz do przodu, czy zostaniesz w tym swoim rozżalonym światku? Rodzice są jacy są, nie wszyscy kochają, czy akceptują swoje dzieci, moze nic, albo niewiele ich w zyciu obchodzi. To przykre, ale często się zdarza. Jezeli patrzysz na swiat, męzczyzn, przez pryzmat swoich relacji z ojcem, to nawet nie zdajesz sobie sprawy, ze twoja ocena jest skrzywiona, nieprawdziwa. Zacznij z tym walczyc, wyjdz do ludzi, wyrwij się z zaklętego kręgu. Wysiądź z tej karuzeli, i zacznij zmieniac swoje zycie. Malymi kroczkami, ale konsekwentnie.

Próbuję z tego wyjść. Na początku było nawet nieźle ale teraz...

Nie potrafię inaczej egzystować. Ostatnio w pociągu nawet miałam bardzo przykrą sytuację. Konduktor sprawdzał bilety. Do każdej kobiety się uśmiechał, życzył miłej podróży. Gdy nadeszła moja kolej uśmiech zniknął z jego twarzy. Powiedział jedynie oschle ,,Bilet do kontroli". Dałam mu bilet, podbił i bez słowa poszedł dalej znów milo życząc miłej podróży. W sklepie jest podobnie :/

Gość gość
Swoją mową ciała sygnalizujesz agresję, atak, tak na wszelki wypadek. Ludzie spinają się przy tobie. Przypomina mi to kawal o sekatorze: Pewien facet chcial przyciąć gałązki na kilku krzakach w ogrodzie. Stwierdził, ze duzą piłą będzie niewygodnie, a najlepszy byłby sekator. Problem, bo tego sekatora nie miał.. Wymyślił, ze pójdzie do sąsiada i pozyczy. Idąc z oporami, tak dumał, a co będzie, jak mu otworzy zona sąsiada, czy zechce pozyczyć, a moze nie? A jak otworzy drzwi sąsiad, i będzie nie w humorze, albo zbudzony z popoludniowej drzemki, to moze miec za złe, ze mu się przeszkadza? Facet intensywnie myślal przez całą drogę do sąsiada, i coraz bardziej się denerwował, jak to będzie... Jak juz zadzwonił do drzwi sąsiada, a ten mu otworzył, to facet na powitanie warknął " mam w doopie twój sekator!" Za duzo myślisz, kombinujesz, i nastawiasz się na wszelki wypadek negatywnie. Schowaj " sekator" do kieszeni, i traktuj najpierw siebie, potem ludzi, łagodniej, milej, uprzejmiej. Odpowiedzą w podobnym duchu.