Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znienawidzona przez siebie

Nienawidzę facetów

Polecane posty

Chyba jestem strasznie niedojrzała psychicznie, a może to tylko wina moich przykrych doświadczeń. Sama nie wiem jak jest. Sami to oceńcie. Z jednej strony ich nienawidzę,a z drugiej strony tak bardzo pragnę mieć kogoś bliskiego. Zawiodłam się na mężczyznach już tyle razy. A może ja sobie zbyt dużo obiecywałam. W każdym razie nigdy nikogo nie miałam. Nawet mój ojciec mnie nienawidzi. Chciałabym żeby mnie kochał, a on ma mnie w d***e. Całe życie byłam dla niego śmieciem. Nigdy mnie nie szanował. Wiem, że się nie udałam. Trudno.... Widocznie tak już musi być. Widocznie ten świat jest stworzony tylko dla ładnych... Przez to jak wyglądam zawsze mam pod górkę. Już od najmłodszych lat. Gdy widzę szczęśliwą parę na ulicy robi mi się strasznie przykro. Niekiedy mam takie myśli, że lepiej by było gdybym usunęła się z tego świata i nie wadziła ludziom. Czy ktoś ma podobne odczucia????

Gość gość
pamiętaj że faceci to egoiści w dodatku zakłamani-jesteś kobietą-pokaż że możesz być górą nad ich instynktem bo tylko tym się kierują,czasami warto pokazać gdzie ich miejsce.

Gość ovechkin
czyli nienawidzisz ojca i myślisz że każdy facet jest taki jak on a jest przecież masa normalnych i dobrych mężczyzn

Gość gość
Większość facetów to prostaki pokaz ze jestes zołzą wykorzystaj i rzuc

hehe faceci sa fatalni! nie opuszczaja deski, zostawiaja skarpety na dywanie, nie zmywaja naszyn, dobrze ze my kobiety jestesmy inne... 😘

Jestem kretynką. Pragnę czegoś, czego nigdy nie doświadczę. Wszyscy mają mnie w d***e. Wyśmiewają i szydzą. Ojciec zniszczył mnie psychicznie. To przez niego taka jestem.

Gość gość
Dlaczego uważasz, że się nie udałaś? Nic dziwnego, że spotykasz takich pacanów jak miałaś takiego ojca. Przez niego masz niskie poczucie wartości i przyciągasz innych oprawców. Zaslugujesz na milosc i szacunek.

Gość ovechkin
czyli reasumując jesteś nieszczęśliwa bo jesteś samotna i myślisz że z powodu tojego wyglądu nikt się tobą nie zainteresuje a problem nie tkwi w facetach czy w twoim wyglądzie tylko w twoich kompleksach. Na początku zaakceptuj siebie nabierz pewności siebie

Gość gość
wez no ty sie im dobrze przyjrzyj zrozumiesz ze oni sa po prostu niedorosli w znakomitej wiekszosci moje najpiekniejsze wspomnienia z dziecinstwa: moi bracia dostali kolejke pod choinke (a byli mali 4 i 5 lat) to byla fantastyczna kolejka a skladania na kilka godzin przynosza to pudlo ojcu: tata pomus i oto naszym oczom ukazuje sie widok ze sikamy ze smiechu wiekszosc obecnych na wigilii mezczyzn natychmiast zada pustego stolu (czesc i chwala tym co zrozumieli ze naczynia nie zbiora sie same i trza pomoc przy sprzataniu :P) i zabieraja sie za skladanie zabawki jakby od tego zalezaly losy swiata niektorzy wczuli sie w role do tego stopnia ze jak chlopaki chcialy tez dolaczyc jakies tory to slyszaly: nie przeszkadzaj jeszcze nie gotowe :D a wiec ... wnioskli wyciagnij se sama :D

Gość nieoswojony
jedna baba mowi drugiej ze nie lubi kuźki dlugiej ,a ta drua do niej mruga ze najlepsza kuźka dluga, za robote sie wez.

Gość gość
Moj maz tak mnie zniszczył zrownal z ziemia znizyl do parteru

Gość nieoswojony
jedna baba mowi drugiej ze nie lubi kuźki dlugiej ,a ta drua do niej mruga ze najlepsza kuźka dluga, za robote sie wez.

Gość beznadziejna___
Dla facetów liczy się przede wszystkim atrakcyjność fizyczna, nie oszukujmy się. Atrakcyjnej kobiecie faceci są w stanie przypisać wszelkie pozytywne cechy, postarać się o nią, pokochać. Nieatrakcyjnej się to nie należy, bo ma "gorsze" geny. Tak urządzony jest ten świat, nic na to nie poradzimy.

Zawsze byłam dla ojca kurwą i grubą krową. Nidy mnie nie pochwalił i zawsze krytykował. Nie dziwię się,że nikt mnie nie chce. Kto by chciał taką idiotkę. Chcę mieć raka i umierać w męczarniach, bo tylko na to zasługuję.

Gość gość
Idź na terapię to się z tego wyzwolisz.

Gość stoliczku nakryj sie
na parterze calkiem wygodnie sie mieszka, latanie po schodach w wozkiem dla dzieciakow jest dosc meczoce :classic_cool:

Zawsze byłam dla ojca kurwą i grubą krową. Nidy mnie nie pochwalił i zawsze krytykował. Nie dziwię się,że nikt mnie nie chce. Kto by chciał taką idiotkę. Chcę mieć raka i umierać w męczarniach, bo tylko na to zasługuję.

Gość beznadziejna___
Też mam kijowe geny i zbytnio się nie lubię, ale umierać w męczarniach bym nie chciała. Raczej krótko, bez bólu. :P

Ojciec jest zły, bo nie spełniam jego wymogów estetycznych. Nie wiem dlaczego tak gonię za czymś czego nigdy nie doświadczyłam.

Gość beznadziejna___
To mógł lepiej się postarać przy produkcji. Krytykując Ciebie, krytykuje siebie. No chyba że wrodziłaś się w pokolenie Twojej mamy, ale w takim układzie mógł dokonać innego wyboru, zrobić lepszy "wywiad" jaka jest pula genetyczna wybranki z którą zamierza mieć progeniturę.

Gość gość
spojrz na to z innej strony czy ty potrzebujesz dzis tych pochwal czy wystarczy ci sila z jaka znosisz glupie p********ie? pytanie pomocnicze: tak samo traktowal matke? jakie wnioski wyciagniesz jesli tak a jakie wnioski wyciagniesz jesli nie

Gość beznadziejna___
Jak sam jest średnio piękny, to zabierając się za płodzenie dzieci, mógł zmiarkować, że też mogą takie wyjść. Poza tym genetyka to loteria. W ogóle ganienie kogoś za to jaki się urodził to chamstwo, ale wielu ludzi czyni to instynktownie, bezmyślnie albo żeby się na kimś wyładować.

Ja wolę w męczarniach. Po co krótko i bez bólu???

Gość gość
Zasłużyłaś jak powinnaś jak dawałaś d**y? A mezczyzn porzadnych jak gowno traktujecie TAK?

Gość Chłopakzwawy
Hej Autorko, jak potrzebujesz wsparcia, to może poszukaj przyjaciela, nie chłopaka? Ile masz lat?

Gość gość
znienawidzona przez siebie dziś Ojciec jest zły, bo nie spełniam jego wymogów estetycznych. Nie wiem dlaczego tak gonię za czymś czego nigdy nie doświadczyłam. xxxx to mu wyyeeb prostw w twarz ze jakbys spelniala to pewnie by cie chcial przeleciec jak wudu alen pasierbice :P w koncu sam narzucil taki ton waszym rozmowom wiec niech zbiera co posial :classic_cool:

Gość beznadziejna___
Czy porządny czy nie, dla faceta kobieta która mu nie odpowiada z wyglądu to śmieć. No dobra dla tych na serio porządnych może być koleżanką.

Gość gość
nie wiem skad bierzesz te madrosci ale radzilabym ci zrewidowac poglady stopka: najwazniejsze jest niewidoczne dla oczu

Gość gość
Kobiety powinno sie wlasnie tak traktowac na nic innego nie zaslugujecie!

Gość beznadziejna___
"stopka: najwazniejsze jest niewidoczne dla oczu" już widzę, że nie chciałoby mi się z tobą gadać.