Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co myslicie o pendolino??

Polecane posty

Gość gość

jak bylem w Londynie to takie pociagi to normalka, oczywiscie te szybsze, ale za taka sama cene jak te wolnisze ktore jezdza od stacji do stacji. U nas z tym pendolino jak nie zmówisz wczesniej biletów to placisz 100 zł, nie ma oyser card, nadal jedno wielkie g****o to pkp. Koszt tych pociagów to jedna wielka żenada mogli w Polsce wyprodukowac bo mamy fimy, ktore mogłyby wyprodukować podobne i za mniejsza cene ale woleli zaplacić burakom z zagranicy

Gość gość
pendał jak PO pedofilia dno i złodziejstwo

Gość gość
To następny przykład rozwalania naszego przemysłu. Dlaczego rząd zatrudnia zachodnie firmy, zamiast dbać o polski przemysł i polskie miejsca pracy? Nie jechałam, i długo nie pojadę, nie stac mnie na tak drogie bilety.

Gość gość
p******ino

Gość gość
Nie jechałam jeszcze, ale to dlatego ze wybieram zawsze Przewozy Regionalne i powiem Wam ze to naprawde swietne wyjście jesli chodzi o bezpieczne przemieszczanie sie.

Gość gość
Mysle ze i tak liczy sie to zeby zawsze być na czas i w sumie wybierac najlepsze dla siebie środki transportu.

Gość gość
Jak podróżować to własnie najlepiej pociągiem a co do Przewozów regionalnych to tez korzystam chyba najczęsciej i jest naprawde ok.

Gość prawictwo pospolite 193
te pociagi jezdza szybko jedynie na trasie katowice Warszawa na pozostałych trasach nie zachwycają .. ale na pewno sa cichsze od zwyklych pociagów sa wyciszone i nie stukaja . Wiec pewnie w nocy lepiej sie nimi jezdzi na dlugich trasach jak na przyklad ktos chce sie przespać