Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam lęki

Polecane posty

Gość gość

nie mam z kim pogadać nie mam wsparcia w rodzinie, nie mam znajomych o przyjaciołach już nie mówiąc, wiem że to moja wina bo nie umiem utrzymać znajomości :( ciągle choruję i ciągle coś mi dolega, stąd te lęki że jak coś mi się stanie to nie bede miała pomocy, wsparcia tym bardziej że za mną traumatyczne przeżycia i wtedy nie miałam nikogo nawet by porozmawiać przetrwałam to wszystko sama łącznie z depresją i braniem antydepresantów po których bardzo źle się czułam, teraz na każdą sytuację złą nie reaguję działaniem jak w przeszłości ale wpadam w histerię, panikę :(

Gość gość
jakoś się trzymam jedynym wsparciem było chodzenie do psychologa i terapie ale to się już skonczyło

Gość Chłopakzwawy
Ile masz lat? Odwiedzić Cię czasem?

Jeżeli Twój lekarz wykluczył możliwość choroby, a jednak wciąż czujesz się źle to prawdopodobnie Twoje dolegliwości mają podłoże psychiczne. Pisałaś, że leczyłaś już wcześniej depresję za pomocą leków. Lęki oraz ataki paniki to również problem wymagający konsultacji z psychiatrą. Jeżeli po lekach czujesz się źle należy to zgłosić i zmienić dawkę lub lek. Pamiętaj, że farmakoterapia często działa doraźnie, więc może warto rozważyć skorzystanie z pomocy psychoterapeuty. ___________________________________ www.pomocwkrakowie.pl