Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Magdalena10

Pytanie do panów!

Polecane posty

Witajcie! :) Czy uważacie ,że kobieta mająca 170-175 jest gorsza (mniej atrakcyjna) od tej mającej 160, 155? Ja mam 172 i olbrzymi kompleks... :(

Gość gość
Chętnie się z Tobą umówię autorko, jeśli to Twój jedyny "kompleks"

Tak to jest mój jedyny kompleks, jak narazie! :D Wiem głupi ale w Polsce, kraju karłów bycie wyższą sprawia mi trochę nie przyjemności :/

Gość gość
Moja była miała 181cm, tyle samo co ja, fakt faktem ostatecznie i tak sie rozstaliśmy, ale na pewno nie wzrost, to w ogóle nie miało żadnego znaczenia

Nie wzrost był powodem... Ale ja nw po prostu ciągle mi się wydaje ,że wy wolicie małe kobiety a ja czuje się jak monstrum :(

Gość gość
jeżeli przy tym jesteś szczupła zgrabna to to Ty jesteś piękna. wyrzuć z siebie te nieuzasadnione kompleksy. kompleksy to powinny mieć te króciaczki na nóżkach króciaczkach o dupskach szerszych nić one wysokie niskoskanalizowane pokurcza genetyczne

Gość gość
skopmplikowane w Twojej głowie.. i tak to piękna wysoka długonoga Dziewczyna uważa siebie samą za brzydką bo wysoką. świat p**********y jest. a pokurcza myślą , że są miss

moje wszystkie znajome sa przewaznie w Twoim wzroscie owszem nie raz narzekaja jak ze szpilem nie moga zakladac ,172 to nie jest duzo normalny wzrost o ile nie masz 15lat i nie rosniesz jeszcze

Gość gość
chłopakiem uwielbiającym wysokie Dziewczyny. mam 181 cm wzrostu

Mam 15 lat.. ale skok wzrostowy miałam już rok temu... Miesiączkę 2 lata temu.. Rodzeice mają wzrost: 164,180

Gość gość
dbaj o rozwoj intelektualny, naucz sie gustownie ubierac , zdrowo zyj , jedz , biegaj , jedz zdrowa bogata w witaminy zywnosac i usmiechaj sie , badz damą. jestes piękną Dziewczyną a będziesz piękną Kobietą

Gość gość
Autorko Ty to jesteś karłem umysłowym... ładnie Cię rodzice wychowali, że obrażasz ludzi przez coś na co nie mają wpływu. Tylko na tym forum spotkałam się z takimi określeniami jak karzeł, żyrafa.

Gość gość
ale w Polsce, kraju karłów X Faktycznie, przecież karzeł to takie pieszczotliwe określenie.