Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podoba wam się ta dziewczyna fajny ma styl FOTO

Polecane posty

Gość gość
wygląda jak transwestyta :(

Gość gość
nie, bo pali

Gość gość
wyglada troche jak facet :D figury nie widac, zdjecie zrobione ze zlej perspektywy, przez to wydaje sie bardzo barczysta w tych futrzanych botach na pewno poca jej sie nogi.

Gość gość
Nie moj gust kompletnie pozdrawiam

Gość gość brudny
to nie jest żaden styl tylko "włożę to i to i tamto i jeszcze to"

Gość gość
No bardzo ładna...

Gość gość
Twarz ma strasznie przecietna. Figure i styl trudno ocenic, ale na pewno nie ma w sobie tego czegos, co sprawia ze dana kobieta przyciaga uwage.

Gość gość
Komantarzami o transwestycie czy poceniu sie nóg pokazujecie swoje prostactwo. Nie trzeba pisac od razu super komentarzy, bo "nie podoba mi sie" nie jest jeszcze chamskie, ale hejtowanie bez ładu i składu (pewno z zazdrości) świadczy o was a nie o osobie o której piszecie!!!

Gość gość od transwestyty
Przepraszam bardzo: dlaczego sie oburzasz, skoro napisalem swoja opinie? nie mialem zamiaru nikogo obrazic, odpowiedzialem jedynie na pytanie. W oczy rzucilo mi sie podobienstwo do Rafalali i futrzaste buty, wiec skomentowalem. Nie cierpie lasek, ktore wstawiaja fotki i licza na same zachwyty, a szczere i spontaniczne (nie chamskie bo nie mialem zamiaru byc chamski) wypowiedzi je bulwersuja.

Gość gość
wygląda jak młodsza siostra rafalali :D

Gość gość
ladne wlosy, moja corka mam identyczny kapelusz (12,99 w pepco)

Gość gość z domu bez klamek
dla mnie jest przeciętna nie zwróciłbym na nią uwagi zdjęcia są mało czytelne zakładam, że jest ładna, bez szału, ale w miarę ubrana, tak sobie, dla mnie bez polotu w każdym razie, gdyby dziewczyna tak ubrana, przyszła na randkę, byłbym rozczarowany sylwetkę (wnoszę ze zdjęcia) chyba niezłą ma biust, ma chyba pupę i jakąś talię włosy mi się nie podobają, nie lubię takich skrętek wielu mężczyznom, może się spodobać, bo niczym nie zraża, ale też niczym, wizualnie nie powala może ma złote serce ? :D

uwagi o transwestytyzmie są kretyńskie

ma ładny uśmiech, jakoś mnie ujmuje na tym zdjęciu w sukience

Gość gość
Jesli ktos zamieszcza swoje zdjecie na kafe, to wiadomo, ze musi liczyc sie z krytyka - rowniez taka prostacka, bo taki wlasnie jest tutaj poziom. A co do dziewczyny to jest normalna, niczym nie wyrozniajaca sie z tlumu. Rysy twarzy przecietne, figura tez. Do tego nieumiejetny makijaz i za mocno wyskubane brwi. Stylu zadnego tutaj nie widze, zreszta cos takiego trudno jest okreslic na podstawie 2 zdjec. Moze ma fajna osobowosc, a wtedy wszelakie niedociagniecia nie sa juz tak wazne.

Gość gość
Widze jej foty po raz enty. Masz obsesje? Wczesniej w gronie kolezanek jeszcze inne a teraz to. Wypiertalaj.

Gość gość
skrętka;-)

Gość gość
gość z domu fajny jesteś

Gość gość
Za mocny makijaż i za mało podkreślone brwi tutoriale na youtube o koreańskich naturalnych makijażach polecam brwi do dobrej kosmetyczki i henna włosy fajne, ale dbaj o nie, polecam blog anwen i będzie OK :)

Jak to ludzie mają różny gust. Dla mnie, to dziewczyna w ogóle nie ma makijażu. To znaczy, widzę, że jest umalowana, ale ani to mocne, ani wyraziste, trudno powiedzieć na ile tuszujące niedoskonałości, bo zdjęcie na to nie pozwala. Dla kogoś to co jest, jest już za mocne, dla mnie niezauważalne. Włosy skrętki :D nigdy mi się nie podobały i nawet, gdy kiedyś miałem dziewczynę z takimi, naturalnymi włosami, to mnie to irytowało, bo w sytuacja intymnych to się wplątywały, albo człowiek nie chciał, ale pociągnął, bo się w palce wczepiały. Ale wiem, że jest wielu mężczyzn, którym się takie skrętki podobają. I dobrze, bo zwariować by było można, gdyby tylko jeden typ się podobał :D Jestem fajny? Spotkałem się z taką opinią kilka razy i dziękuję za kolejną do kolekcji ;)

Gość gość
Strona nie znaleziona - Błąd 404

Gość gość
bo zdjęci już usunięto, ale z całą pewnością, ktoś je zapisał :D