Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TommyGun

Obawiamy się ciąży, ale jest to chyba niemożliwe

Polecane posty

Witam , pisze tutaj ponieważ wraz z moją dziewczyną obawiamy sie , ze zaszła ona w ciążę. Okres spóźnia się jej już nie cały tydzień a od czasu ostatniego okresu nic nie robilismy tylko... No właśnie tylko , dotykałem ją w intymnych częściach penisem, nie był on w środku no może tylko kawałeczek , dosłownie kilka centrymetrów, na penisie nie było spermy , mozliwe ze tylko ten płyn .. ocierałem się po jej łechtaczce i okolicach pochwy. Czy jest mozliwosc ze jest ona w ciazy ?? Mysle , ze to moze byc również spowodowane tym , ze ostatnimi czasy probowala sie odchudzac i codziennie intensywnie cwiczyla brzuch , posladki i nogi ... Boimy sie zrobic test , poniewaz boimy sie wynikow.... Odczuwa ona codzeinnie , ze dostanie okres a jego nie ma ... czy jest mozliwosc ze jest ona w ciazy ?? Dodam , ze wczesniej kochalismy sie czesto bez zabezpieczen i zadna ciaza z tego nie wynikła .. błagam pomóżcie bo umieramy z zaniepokojenie ... Ma ona 17 lat.

Gość gość
Owszem, moze byc w ciąży, a jesli w niej jest to ciąża nie zniknie bo nie zrobicie testu. Seks bez zabezpieczenia, zwlaszcza w takim wieku- szczyt glupoty i nieodpowiedzialnosci

Zle mnie zrozumiales. Kochalismy sie kilka razy ale to jeszcze dawno i okresy wystepowaly normalnie , ale tym razem to nie byl seks tylko dotykanie

Gość gość
Zrozumialas jezeli juz, bo jestem kobietą i nie zmienia to faktu ze zachowujecie sie nieodpowiedzialnie. Doskonale zrozumialam post i nadal twierdzę, ze ciaza jest jak najbardziej możliwa.

Gość gość
Gdyby od dotykania nie zachodzilo się w ciążę, to wielu z nas by dzis nie bylo na świecie:-). Zróbcie ten test, bo nawet pojęcia nie macie o możliwościach zapłodnienia.

Dobrze , zrobimy test. Czytałem , ze w tym wieku okresy są jeszcze nieregularne i że moze on sie spozniac dlatego ze intensywnie cwiczyla i sie stresowala szkołą , kłótniami i właśnie brakiem okresu ?

Gość gość
A nie czytales o metodach antykoncepcji? :-)

Stosujemy, uzywamy prezerwatyw i nie koncze w srodku. Jednak tym razem nie było stosunku ani wytrysku.

Gość gość
I co z tego? W preejakulacie tez są plemniki zdolne do zapłodnienia, a penis byl w okolicach pochwy, poza tym nie sciemniaj tu teraz z prezerwatywami bo sam pisales o wielokrotnych stosunkach bez zabezpieczenia- ręce opadają na taka głupotę małolatów. Test jutro!

Bez zabezpieczenia może dwa razy i to krótko. jutro bedzie robiony test. Dziwne , bo wszedzie pisze ze w okolicach pochwy nie moze dojsc do zaplodnienia :) a dziwne by bylo , bo o ciaze nie jest tak łatwo , jednak i tak sie boimy :) a moze to byc spowodowane wysiłkiem , cwiczeniami , stresem , kłótniami ?