Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ja nie wiem jak wy funkcjonujecie przy takich wydatkach

Polecane posty

Gość gość

Na same prezenty mikołajowo choinkowe dla 3dzieci wydałam już 1300zł a przecież z tego co na kafe czytam to wy jeszcze sobie prezenty robicie czyli babciom rodzicom wujkom itd. paranoja! Chore to! Biegacie z wywieszonymi jęzorami po galeriach handlowych podczas gdy ja ostatni raz byłam tam we wrześniu. Czuję że idą święta bo spokojnie płynie czas i wszystko już zrobione a atmosfera iście rodzinna. Życzę zdrowia i żebyście nie zwariowali od gorączki świątecznych zakupów!

Gość gość
lecz się

Gość gość
chyba by mnie p****alo zeby tyle pieniedzy na zabawki wydac. u nas kazdy prezent to 100zl. mam do obdatowania 9osob wiec juz w listopadzie kupilam kilka rzeczy ale ja uwielbiam zakupy i jakbym miala troche wiecej kasy to bym i codziennie mogla chodzic po galeriach handlowych

Gość gość
autorka sie chciala pochwalic :D

Gość gość
3 prezenty za 1300? Chyba chciałaś się dowartościować tym wpisem

Gość gość
nie trzy prezenty tylko prezenty dla 3 dzieci . 1300 to nie duzo , ja mialam przeznaczone 500 na kazdo dziecko a ze mam dwoje to 1000na dzieciaki poszlo zabawki ,co mozna kupic za 100zl, gry,klocki, elektroniczne gadzety sa przeciez w cenie?plus do tego mam jeszcze trzy osoby do obdarowania

Gość gość
hmmm autorko wydałaś na prezety i spoko. A z wywieszonym jęzorem za tymi prezentami nie biegałaś? Żal ci tyłek ściska, że ktoś ma życzenie kupić coś rofzicom, babciom czy pani zosi? Prezenty przew3ażnie przez neta zamawiam, więc ciesz się spokojem przed świętami kwoko domowa.