Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziecko .... i duch?

Polecane posty

Gość gość

usypiałam dzuś dziecko (5 lat syn) . . w pewnym momencie popatrzył na kąt w pokoju i zapytał kto tam stoi?? serce do teraz ni dygocze . w pokiju byliśmy sami. z telefonu piszę więc za literowki przepraszam

Gość gość
Ja sie zawsze dziwie, jak moj kot potrafi patrzec sie na biala sciane i wydawac z siebie dziwne dzwieki, mialczec, skakac na nia, wymachiwac lapami. Wiele razy tak bylo, a na 100% nie bylo tam zadnej muchy czy innego owada. Czyzby widzial cos czego ludzkie oczy nie potrafia ogarnac? Nie wiem, ale calkiem mozliwe....

Gość gość
moj kot ma tak samo czasami

Gość gość
Zobaczył ducha . To normalne . Ty tego nie widzisz .

Gość gość
Dzieci i zwierzęta z racji tego, ze nie maja rowinietych wszystkich zmysłów widza więcej. Kumpla córka też kiedyś widziała pana z psem... Bez obaw nic wam nie grozi. Jakas dusza poprostu nie może odejść :)

Gość gość
ja miałam parę lat temu dokładnie to samo z córką,była chora ..często ma silne bóle głowy (podobno to migrena)robimy szereg badań,więc raz leżała tak i nagle zapytała mnie kto to jest ta postać ..która jej siedzi na rogu łóżka?,przestraszyła się bo ten ktoś podobno wyciągał do niej rękę,ona wyraźnie to widziała a ja nic nie widziałam.Miała może z 5-6 lat.Zastanawia mnie to bo teść zmarł jak miała 5 miesięcy,był strasznie zwariowany za nią nim odszedł,,a słyszałam ze dzieci potrafią widzieć coś czego my nie widzimy.S

Gość gość
tak mi się przypomniało... koleżanka mieszkała w starym niemieckim domu... za czasów wojny był tam szpital. a w ich mieszkaniu dawniej kostnica.... ponoć straszyło tam bardzo...

Gość gość
Przerażające, jednak jest też możliwe, że córka po prostu zobaczyła jakiś cień albo jakiś przedmiot wyglądał dla niej jak postać. Dzieci mają bujną wyobraźnię.

Gość gość
dorosli tez widza duchy

Straszycie się, mój brat jak był mały też widział "mężczyznę z zaciśniętymi pięściami stojącego w drzwiach", okazało się potem że to płaszcz odbijaodbijł się dziwnie w lustrze widocznym z jego pokoju, plus jakiś cień, światło latarni i dziecięca wyobraźnia... I "duch" gotowy.

Gość gość
jedna dziewczyna mowila ze tez widziala ducha

Gość gość
ludzie widza duchy