Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elwira156

Jak pozbyć się trądzku?

Polecane posty

Gość Elwira156

Pomocy. Jak mam pozbyć się trądziku? macie jakieś domowe sposby?

Gość gość
Picie sparzonych drozdzy Bratka Oklady z aloesu Picie pokrzywy maseczka z platkow owsianych maseczka z winogron Maseczka z jablka i miodu Peeling cukrowy Picie zielonej herbaty Masc cynkowa Picie skrzypu Unikanie chipsow, slodyczy, ostrych przypraw, przetworzonego jedzenia, alkoholu, papiersow(!) i chodzic spac miedzy nie pozniej niz 22 bo od 22-1 skora sie regeneruje. Jak nie pomoze nic to zalecam dermatologa albo ginekologa bo moga to tez byc problemy hormonalne tzn. Za duzo testosteronu.

Gość gość
U mnie niezawodne w walce z trądzikiem okazały się tabletki IQFACE.Nie żadne antybiotyki ani hormony.Tabletki które są w 100% z naturalnych składników.Kuracja trwała trzy miesiące.Nie ma żadnych skutków ubocznych.A ja od dawna cieszę się z tego jak wyglądam.

Gość gość x
Ja jak chciałem się poxbyć trądziku to prosiłem mamie aby nasikała mi na tważ i czekałem tak poł godziny a następnego dnia nie było sladu po pryszczach. Uwież pomaga.

Gość gość
Tyle ile ludzi tyle metod na zwalczenie trądziku.Mi pomogły tabletki IQFACE.I dla mnie ta metod jest najlepsza i najbardziej skuteczna.I co ważne przy najmniej dla mnie u mnie efekt jest na prawdę trwały.

Gość gość
Ja na takie hardcorowe akcje bym się nie zdecydowałam.Ja zdecydowałam się na IQFACE i moim zdaniem był to najlepszy wybór jakiego dokonałam.Zaczynam wyglądać jak człowiek.

Gość gość
Najlepiej wybierz się do Lekarza Dermatologa

Gość gość
Dla mnie najlepszym preparatem na trądzik są tabletki IQFACE. Usuwa istniejące wypryski oraz przeciwdziała pojawianiu się nowych. Widocznie i stosunkowo szybko poprawia kondycję skóry twarzy i jest bezpieczny dla zdrowia.