Gość gość Napisano Grudzień 15, 2014 Mam urodziny i mam sobie kupić pierścionek, mam sobie sama wybrać :-) zastanawiam się, czy kupować w próbie 585, czy 375 (333- są takie i takie, w zależności jaki sklep) szczerze to mam coś w tych dwóch różnych próbach i nie mam zdania na pewno 375 jest tańsze pierścionek będzie miał cienką obrączkę, która próba będzie lepsza do delikatnego wyrobu ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 15, 2014 podnoszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 15, 2014 zdecydowanie 585 :) lepiej więcej zapłacić :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 15, 2014 wydaje mi się, że te z próby 375 są mniej żółte Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 16, 2014 ten akurat jest z brylantami i w próbie 585, ale można z cyrkoniami, czy w 375 http://www.bizuteriadlaciebie.eu/p/1/1285/artes-pierscionek-szafir-brylanty-b-122s-pr-585-bizuteria-zlota.html podoba się Wam wzór ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 16, 2014 nikomu się nie podoba ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 17, 2014 mnie się nie podoba, za dużo łączonych kolorów (żółte, białe złoto i niebieski). Poza tym wzór nie w moim typie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 18, 2014 ok dzięki :-) chociaż ktoś napisał kamienie są do wyboru, kolory złota też, ale jak wzór się nie podoba to rozumiem :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ankaa1979 0 Napisano Grudzień 18, 2014 Pierścionek śliczny, choć ja wybrałabym opcję z białym złotem:) Jeśli jesteś w stanie zapłacić za pierścionek trochę więcej, to oczywiście lepiej kupić taki z wyższą próbą złota. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 18, 2014 dziękuję bardzo, mnie się podoba, tylko się nie mogę zdecydować na próbę, kolory złota no i kamień :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach