Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ja,się wykończę

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio sypiam po 5 h na dobre :( bo rozpoczęłam pracę w barze i jak wracam.do domu to już jest przed 22 a potem kanapki dla męża do pracy, prysznic i schodzi do 23 a zanim zasne to też trochę mnie... wiec średnio sypiam 23.30 - 4.30 bo rano muszę wstać zaparzyć herbatę mu do pracy :( wiecie jak nie pracowałam to nie miałam z tym problemu bo chodziłam wcześnie spać a teraz jest jak jest :( do tego najgorsze jest to że strasznie przeżywam jak coś zrobię nie tak w pracy i przez to zdarza mi się gorzej sypiać

Gość gość
mezowi bozia dwie raczki dala i nie sadze zeby obie lewe byly wiec niech se sam catering robi :classic_cool:

Gość gość
Kumpela jest samotna matka ,2 cury. W barze pracyje od 15-24 czasem 1szej. I radzi se. Chlop niech se herbate sam zrobi,chyba ze jest niesprawny ruchowo.

Gość gość
Wstajesz 4:30, żeby mężowi herbatkę zaparzyć? Nieźle. Gdzie mąż pracuje? Mam kumpla bez rąk, chętnie poszedłby do roboty. Twój mąż też chyba bez dłoni co najmniej?

Gość gość
Na budowie... I w ten ziąb musi mieć coś ciepłego do picia ze sobą bo kto o niego zadba jak nie ja a sam powie że " ch0j z tym ". ..( bo w termosie mu robię ) no ja niestety nie mam dzieci jeszcze ale kurde chciała bym mieć a takie notoryczne niewysypianie się nie służy temu... A dziś jeszcze za koleżankę muszę iść bo do lekarza idzie bo tak to bym dziś odespała .

Gość gość
Nie sluchaj tych co utyskuja na meza .Jestes dobrą żona i mąz na pewno to doceni.Takie wyzwolone mundrale są dawno same bo tylko o sobie myślały.Pozd.