Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W zyciu trzeba byc dupkiem inaczej Cie zjedza.

Polecane posty

Gość gość

Mowie to, bedac kobieta. Jesli jestes dobrym czlowiekiem w tym swiecie przejada po Tobie walcem w jedna strone i z powrotem. Wiem z doswiadczenia.

Gość gość
nie tyle dobrym co słabym, ludzie słabość szybko wyczuwają i zaczynają po takich osobach sobie jeżdzić

Gość gość
generalnie często dobroć łączy się ze słabością, ale nie zawsze. Jest i była masa ludzi dobrych ,a z którymi ludzie się liczyli jak JPII albo taka Anna Przybylska, oni sie kojarzą jako ludzie dobrzy ,a byli szanowani i są nadal po śmierci

Gość gość
trzeba miec wszystko gdzies.

Gość gość
że wszystko gdzieś, też się nie zgadzam. Trzeba się starac, dążyć do sukcesu, ale nie załamywać się niepowodzeniami i tym co kto powie bo nie zawsze to jest prawda

Gość gość
nie wiem czY Przybylska to dobry przyklad, bo ona akurat byla pyskata i pewna siebie. Co nie niekoniecznie jest nagatywna cecha. Nie dala nikomu w kasze dmuchac. I tacy ludzie wlasnie maja latwiej w zyciu.

Gość typiara typeska
barry ale ty jestes twardy slodziaku

Gość gość
No może nie była totalną sierotą co dała sobie w kaszę dmuchać ,ale kojarzy się ludziom jako osoba dobra bo brała udział w akacjach charytatywnych itd, generalnie była lubiana i nie uważana za zadufaną panienke jak Lewandowska czy Urbańska ,które odbierane są jako materialistki i egoistki

Gość gość
JPII też nie dał sobie w kaszę dmuchać ,a jednak był uważany za dobrą osobę i wielu ludzi go uwielbiało. Jak jesteś wredny ,złośliwy to ludzie może się nawet beda ciebie bać ( choc tez nie koniecznie) ,ale szanowac nie beda, nie bedą lubieć itd i chatnie taka wredna osobe zjedzą jak nadarzy się okazja

Gość gość
Jestem kobieta:) Nie chce byc wredna i zlosliwa, tylko nabrac twardej skory. Ale mam nadzieje, ze z wiekiem to samo przyjdzie.