Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Robertos 23latta

akurat wstałem i pije se kawe śpie se ile chce bo jestem bezrobotny

Polecane posty

Gość Robertos 23latta

akurat wstałem i pije se kawe śpie se ile chce bo jestem bezrobotny

Gość gość
nie wiem,z czego jesteś taki dumny, też byłam bezrobotna kilka miesięcy i z tego powodu żyć mi się nie chciało, nie miałam celu wstawać z łóżka, chociaż na jedzenie mi nie brakowało...

Gość gluśiek
a ja pracuję,ale mogę w pracy spać,kawę pić do woli,czytać książki,oglądać tv i grać na komputerze,dwa razy w tygodniu przychodzi sprzątaczka,która ma kosmate myśli i zamieniamy je w praktykę,ja to mam fajnie,nie?

Gość gość
Wspolczuje, pewnie pijesz tania lure z tesco bo nie stac cie nawet na express do kawy. O wakacjach nawet nie myslisz, wyjsciach wieczornych tez... gnij sobie w tej bezrobotnej rzeczywistosci.

Gość gość
ale macie ból d**y, że gościu nic nie robi a spokojnie bezproblemowo sobie zyje i wysypia sie do 10 :D

Gość samkadlubwrzeszczecnie
ja akuret tez se pije kawe bo dopiero wstalam - pracuje wtedy gdy nie mam nic innego do roboty ps - znajomy pan prezes szuka kogos do mycia okien - 2 pln za godz, bierzesz?

Gość gość
a ja w pracy spie ogladam tv sat lub filmy na pen-drive,zjadam duzo jedzenia-nie mojego i zabieram do domu.ale kiedy jest spina to trzeba za-ć.

Gość gość
aha ,a internet nam zabrali jełopy.ale mam w telefonie więc mam to w pędzlu.

Gość gość
Bezrobocie daje dużo więcej satysfakcji niż marnowanie życia w pracy do której przychodzi się tylko zarobić kase

Gość gość
atm kasa-pogadam ze znajomymi,posmieję się ,ponabijam z celebrytów którzy mają gorzej niz my.tak,tak to co w prasie to jedno wielkie gó-o.i zleci.