Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alicja11111

Zmuszam sie do sprzątania kto też tak ma

Polecane posty

Gość Alicja11111

Tydzień do świąt.. mam kilka dni wolniejszych i musze nadgonić sprzątanie.Wychowuje 2 dzieciaków w tym jedno 2 letnie. Mąż w delegacji. Mam ochotę pisgnąć to wszystko. Gdzie duch świąt

Gość gość
jesteś wierna mężowi i tylko pocierasz palcem pipke kotku czy zdradzasz męża?

Gość gość
Mam podobnie, od grudnia prowadzę wlasna firmę i zamiast skupić sie na biznesie sprzątam chalupe, latam na zakupy. Bezsens - mój mąż tez prowadzi firmę i z racji l, ze jemu juz kreci się to on trzaska kase a ja latam ze szmata.

Gość gość
Ja już zrobiłam zakupy na święta żeby uniknąć latania przed wigilią w tłumach. Tez nie znosze sprzątać. Masakra

Gość gość
wiem że powinno się regularnie sprzątać..ale sprzątam w domu tylko ja. I powoeli bokiem mi to wychodzi

Gość Alicja11111
a może przygotować sobie jakiś plan działania? Mój mąz zrobił remont w sypialni-i wszystkie narzędzia i farmy łup do łazienki. Powynosiłam to wszystko, umyłam okno, wanne, pozamiatałam. Teraz musze pranie rozwiesić. Mały na szczęście bajke oglada :(

Gość gość
co teraz robicie? myjecie okna czy porządek w szafach? a może kuchnia?

Gość gość
A ja to p*****le, jak maz gotowcow nie kupi to nie bedzie zadnych swiat... W momencie jak powiedzialam tak nie pidpisalam cyrigrafu na bycie niewolnikiem. Po huj komu swieta... Choinka i prezenty starcza...

Gość gość
w sumie to nie rozumiem, co aż tak trzeba sprzątać z okazji świąt? macie olbrzymie domy?

Gość Alicja11111
czy duże... 100 metrów. Salon z kuchnia. łazienka , 2 sypialnie dzieci i nasza sypialnia. W domu sprzątam generalnie tylko ja bo męża zwyczajnie nie ma. Ja pracuję w domu i zajmuje się 2 dzieci. Też bym to rzuciła ale będzie moja babcia na święta...to jej ostatnie pewnie święta.. nie chciałam jej zawieść. Ale serio musze się zmusząc. A może to dlatego że dziś poniedziałek?