Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagodowa pralina

Prezent dla niepełnosprawnego dziecka

Polecane posty

Gość jagodowa pralina

Mam taki problem że nie wiem co kupić mojej chrześniaczce... Ma 5 lat i jest dzieckiem niepełnosprawnym (nie chodzi, nie siedzi, nie mówi ogólnie jest na etapie dziecka pół rocznego) Do tej pory kupowała zabawki edukacyjne ale one leżą bo ona nie bawi się. Chciałabym jej kupić coś co pomoże jej w rehabilitacji np huśtawkę bocianie gniazdo albo jakiś hamak tylko że to kosztuje ok 200 zł a ja tez mam dziecko któremu prezent też trzeba kupić. Może wy macie pomysł co takiego dziecku można kupić

Gość gość
Może po prostu coś do ubrania, albo przytulankę? Takie dzieci bardzo się lubią tulić, a maskotka będzie jej się kojarzyła z Tobą :)

Gość gość
W takiej sytuacji najlepiej byłoby zadzwonić do jej matki i zapytać. Ona będzie wiedziała najlepiej czego dziecko potrzebuje.

Gość gość
taaa będzie kojarzyła przytulankę z autorką :D:D...jak ten dzieciak nawet nie wie,że zyje :O

Może taką specjalną piłeczkę do gimnastykowania dłoni, wiem że jest coś takiego i może będzie trochę tańsze, choć ogólnie wszelkie pomoce rehabilitacyjne są niestety kosztowne :o zawsze możesz dać kasę i rodzice sobie dołożą i kupią co chcą...

Gość jagodowa pralina
właśnie chodzi o to że rodzice mowią: wymyśl coś! Na urodziny które miała w sierpniu dałam kase i dołożyli jej i co tak kupili. Nie wiem co mam kupić a znow nie mam z kim sie złozyc...

Gość gość
Ładne ubranko, poduszka-przytulanka, pościel (komplet powłoczek), coś do pokoju-obrazek na ścianę, naklejki na ściany - coś w tym stylu.