Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamila mamamamamamam

Jest mi źle pogada ktoś ze mną prosze? jestem mamą 31 lat

Polecane posty

Gość Kamila mamamamamamam

czy depresja? tak depresja,ogólnie coś głowa mi szwankuje. jak Wy dajecie sobie rade? moje dzieci obydwoje w szkole I przedszkolu ja mam wolna chate, czas dla siebie, a weszłam tu. wiec napewno musi byc cos nie tak. Prosze niech ktos ze mna porozmawia.

Gość gość
Kafe to zuooooooo :D

Gość kamilaaaaaaa
no I powiedziała co wiedziala

ja tez siedze w domu synek w przedszkolu a ja w 7 miesiacu ciazy,tez mi sie nudzi szła bym do pracy,cały czas szukam zajecia

Gość gość
po prostu nudy..taa?

Gość gość tego forum
A ja dla odmiany jestem w pracy ale mam totalny brak weny i chęci do czegokolwiek. Liczę tylko czas do 15. Nic mi się nie chce. Najchętniej dzisiaj wzięłabym urlop na żądanie i została w domu. To chyba przez te święta, jak mi się ich nie chce!!

Gość gocha malgocha
siema ja jestem chetna do dyskusji bo mam dzisiaj wolne. co Prawda porzadki czekaja ale co tam sa piekniejsze rzeczy a zyje sie tylko raz.

Gość gość
do pracy jak ci za dobrze heheh ;P

Gość gość tego forum
Czasami zazdroszczę kobietom, które są w domu. Jakoś ostatnio mam taki humor, że tylko zaszyłabym się w domu i nie wychodziła, ewentualnie na basen. Nie wiem co się dzieje bo ja nigdy nie należałam do domatorów a do pracy mknęłam jak na skrzydłach. A teraz ....

Gość gość tego forum
Izulka nie kuś, bo ja w ciągu tego roku dokładnie 12.12. minął rok od kiedy zaczęłam się odchudzać i zrzuciłam 22 kg wiec zajadanie nudów omijam szeeeerokim lukiem. I właśnie w pracy wbrew pozorom mam trudniej bo jak mi się nudzi to jem a w domu zawsze mam coś do zrobienia. Oj te święta będą ciężkie.

Gość gość
prącia wam potrzeba !!!

hehe mi od razu lepiej ja zjem cos słodkiego, teraz w ciazy duzo jem w ciagu 15 minut zjadłam krem ze szparagi,jogurt i 2 kromki z czeko:/ jestem w 7 miesiacu i przytyłam 13 kg:/