Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia1441

kolczyk a miejsc intymnym

Polecane posty

Gość kasia1441

Cześć, chciała bym zrobić sobie kolczyk w miejscu intymnym. I mam do was kilka pytań. 1. Czy proces przekłucia bardzo boli? 2. Czy można czuć dyskomfort w czasie codziennych czynności? W sensie uwieranie, zaczepianie o bieliznę 3. Czy nie przeszkadza podczas seksu lub masturbacji? 4. Ile goi się rana? 5. Można go wyjąć samodzielnie jak się znudzi? 6. Oraz w jakim miejscu kolczyk łatwy jest w utrzymaniu? 7. Można sobie coś uszkodzić jak zaczepi się o kolczyk, np ręcznikiem? Podobają mi się 2 rodzaje koczyków taki http://commons.m.wikimedia.org/wiki/File:Vertical_hood.jpg lub taki http://commons.m.wikimedia.org/wiki/File:Christina_Piercing_2.jpg. Co o nich myślicie?

Gość kasia1441
Przepraszam za nazwe tematu :/ pomyliłam się

Gość gość
pinezkę w dupę sobie wbij jak nie masz gdzie! Po jaką cholerę wam ludzie jakieś gówna powbijane w cipki?

Gość gość
Oczywiście żelazny tylko.Woreczek jeszcze mi się nie zaczepił o takie coś. Język też nie. Ale sznurek jej się zaczepił. 🖐️

Gość gość
Ja też planuje sobie zrobić ale mam jeszcze wątpliwości

oba ładne jednak ale czytałem że jak przekłuwacz się pomyli to można czucie stracić w łechtaczce; prawda to czy legenda ludowa?

Gość gość
1. nie 2. nie a jak przeszkadza zawsze możesz zdjąć 3. nie j/w 4. u mnie ok 14 dni 5. tak 6. ??? :O 7. trzeba uważać ten pierwszy jest lepszy 🖐️ :classic_cool: fajna sprawa

Gość gość
Założyłam sobie mając 16 lat i za dwa tygodnie już testowałam w czasie bzykania. Było i jest ok. Do tej pory już 3 razy sobie zmieniałam na inne wzory. Faceci jak widzą tak ozdobioną piiczkę są od razu podrajcowani.

Gość gość A
No mnie się nie podoba kolczyk w takim miejscu! Nie wiem czemu ale nawet mam mały wstręt do kolczyka w takim miejscu.

Gość gość
To pewnie jesteś miłośnikiem takich gdzie wiadro można utopić.

Gość gość
O kolczyk w uchu trzeba dbać a co dopiero na cipce gdzie ilość bakterii jest większa. Ja nie rozumiem takich kobiet co albo kolczyk albo celownik sobie robią. Ale lepiej kolczyk z dwojga bo sie znudzi to wyjmujesz i nikt nie musi wiedzieć. Tak jak ze wszystkim nie możesz na tym oszczędzać zdrowie jest ważne. Zasadniczo kobietę z kolczykiem czy celownikiem każdy facet odbiera jako dziwkę .

Gość gość
Gospodarz 10/10. Za to cię lubię. Krótko i z sensem.

Gość gość
Czasami z jakąś fajną w trójkącie lubię bywać. Nuda zabija pożądanie.

Gość kasia1441
Czyli który wybrać 1 czy 2? :)

Gość gość
Christina wygląda zaje fajnie latem w bikini

Gość gość
jednak polecam Christinę działą jak piorun na facetów

Gość gość
Izabella fajniejszy,też efektowny i nie przeszkadza w niczym, szczególnie w bzykaniu się.

Gość kasia1441
A nie wiecie ile tak około może kosztować zrobienie tego na wzgórku łonowym?

Gość gość
Przekłuwanie nie boli (to chwilka ani nie czujesz),lecz może dojsć do ropienia po załozeniu kolczyka,ja nie miałam problemów.Mnie chłopak namowił w cipce i poszliśmy razem.Trzymał mnie za cycószki jak miałam przekłuwane i zakładany kolczyk.Powinno się zzrobić wywiad by był sterylny facet co zakłada by nie zakażono was.

Gość gość
Ja miałam 15 lat jak z przyjaciółką zrobiłysmy sobie christine, ja przebijalam jej, a ona mi. Trochę bolało no ale da się wytrzymać, Włożyłyśmy kolczyk z za małaym bananem i wrzynał się troszkę, zaczęło sie babrać i wyciągnełyśmy. BArdzo mi się podoba ten kolczyk, a minęło już 6 lat od tego eksperymentu ;)

Gość kasia1441
A ile taki kolczyk kosztuje?