Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chłopak mówi że kocha ale źle mnie traktuje

Polecane posty

Gość gość

Hej! Mam taki problem. Spotykam się z chłopakiem od paru tygodni. Znamy się ogólnie już trzy lata i pół roku temu zaczęliśmy ze sobą chodzić. Ale po paru tygodniach on wrócił do swojej ex, mówiąc że ja nie byłam wystarczająco otwarta na niego. Po pół roku prosił o powrót mówiąc że podjął złą decyzję . Ta eks źle go traktowała choć była w nim zakochana. Postawił sprawę jasno że albo dam mu drugą szansę albo on wyjeżdża za granicę. Dałam mu szansę, tylko pomimo że mówi że mnie kocha jego czyny o tym nie świadczą. Mieszkamy daleko od siebie, i czasem wyśle mi tylko kilka zdawkowych wiadomości dziennie choć wiem że siedzi na fb częściej. Robi plany co do naszego wspólnego wyjazdu latem, chce też żebysmy zamieszkali razem. Jednocześnie on jest o wiele bardziej otwarty niż ja i widzę że czasem mówi coś śmiesznego i oczekuje konkretnej mojej reakcji. On ma w głowie jak powinnam odpowiedzieć na jego żarty itd. Gdy odpowiadam inaczej to od razu widzę to jego rozczarowanie u niego. Nie wiem już sama czy to ma sens.

Gość gość
Jeśli czujesz sie źle traktowana to nie jest uczucie.Kochana osobę traktuje sie najlepiej na świecie.Poza. tym jemu chyba nie mozna ufać.Tracisz czas.Nie bądź zapchajdziura bo on wcześniej popełnił błąd.Znajdz innego.

Gość franciszek kozak
te go tak potraktuj

Gość gość
tak eks ciągle chce żeby on wrócił. On nie chce bo twierdził że był u niej niewolnikiem. Ale pewnie jak ja zrezygnuję to wróci do niej. Jestem w nim zakochana bardzo, ale boję się że nawet jeśli on sam nie będzie już w stanie ode mnie odejść to i tak w końcu zacznie mnie traktować jak kulę u nogi a nie partnerkę. W ostatni weekend wysłał mi tylko kilka wiadomości nie zawsze odpisuje na moje. A jak już mi wysłał to "hej laska, jak się masz?' i odpisuje po paru godzinach. Dopiero jak wstawiłam nowe zdj na fb to się odezwał że piękne zdjęcie i jak chce się z nim zestarzeć to muszę być jak ta kobieta. I podesłał mi filmik z 80 letnią staruszką komentującą zawzięcie gry komputerowe coś w stylu PewDiePe . On jest zapalonym graczem. Swoją eks poznał właąsnie przez gry wideo

Gość gocha malgocha
zakoncz ta znajomosc. jest wielu innych fajnych facetow naprawde ciebie wartych. wiem co mowie. 7 lat bylam z Kims takim i teraz po zmianie meza wiem co to zycie.