Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pożyczka na 3 tysiące złotych

Polecane posty

Gość gość

Potrzebna mi pożyczka na taką sumę - czy ktoś może polecić gdzie dostać taką pożyczkę? Z góry dziękuję za pomoc.

Gość gość
Weź w jakiejś pożyczce pozabankowej albo zapytaj w firmie http://www.polskiepozyczki.com.pl/ - oni ostatnio dość intensywnie się reklamują w internecie... Z opinii wynika, że mają sporo zadowolonych klientów swoich pożyczek...

Gość gość
hehe reklamiarze y*****, sami temat zakladają i potem walą reklamami, wypiżdzać tępaki 🖐️

Gość gość
spirtulaj spamerze

Gość gość
Jeśli ich oprocentowanie jest faktycznie takie samo jak na stronie podają to pozyczki się jak najbardziej opłacają - tym bardziej te większe pożyczki ale i na 3 tysiące dobre warunki dostaniesz

Gość gość
Ja także czekam na opinie o nich - potrzebna mi kasa na święta...

Gość gość
jak potrzebuję nagle gotówki to zawsze korzystam z ofertybezbik.pl szybko i sprawnie. Nie sprawdzają bik. Umowa jest jasna. Polecam

Gość gość
po taką kwotę śmiało uderzaj do biura www.personal-finance.waw.pl to mój wypróbowany adres. możesz tam liczyć na korzystne warunki pożyczki i szybką wypłatę środków.

Gość Rockenfehler
BANDA SZMACIARZY

Gość gość
a na kredostrefa.pl ktos probowal? wyglada spoko. 12 miesiecy, bez bik, dla zadluzonych itp. znajomy mnie namawial bo mowi ze dostal i splaca powoli ale ja sie troche obawiam

Gość Adam45
Pożyczki prywatne są najlepsze według mnie bo sam możesz proponować oprocentowanie np na portalu http://szybkigrosz.pl

Gość gość
ja też brałam na szybkigrosz i faktycznie warunki ustalane są między Tobą a inwestorem wiadomo ze za darmo nikt ci nie pożyczy ale jest taniej

Spamujecie w kolejnym temacie. x Zresztą nie dziwię się Wam. Sam chciałbym mieć płacone 400zł za godzinę rozmowy z naiwniakiem :D, o przepraszam z potencjalnym kredytobiorcą :D i zgodnie z prawem mieć go w d_pie :D :D :D.

Gość gość
ja ostatnio na szybkigrosz.pl dostałam 4 tyś

Gość gość
szybkigrosz ma coraz więcej zadowolonych klientów ciekawe jakie jest u nich oprocentowanie ktoś napisze ??

Nie zapłacisz im ŻADNYCH odsetek :D, bo szybkigrosz POŻYCZEK SAM NIE UDZIELA. x Oni tylko kasują ponad 460zł za godzinę rozmowy z konsultantem, który obiecuje, że poszuka kogoś, kto dzwoniącemu pożyczy. x A potem dzwoni do PROVIDENTA :D :D :D. x Prawdę mówiąc: jestem bardzo ciekaw: czy choć jedna osoba załatwiła sobie dzięki nim pożyczkę :D. Bo w internecie widzę same SPAMERSKIE wpisy i opinie :(.

Gość HelenaP
Przecież można samodzielnie wybrać ze sprawdzonych firm, w której wziąć pożyczkę. Pierwsza zwykle bez kosztów, czyli oddajesz tyle ile pożyczasz. Pieniądze na koncie nawet w 15 minut. Polecam sprawdzić aktualne oferty na http://e-pieniadze.pl/pozyczki/

Gość gość
złóż wniosek na szybkigrosz.pl możesz dostać pożyczkę od osoby prywatnej polecam

Gość gość
takie pieniądze możesz dostać na szybkigrosz.pl i to na dobrych warunkach

Gość gość
teraz aż się roi od firm udzialających takich pożyczek ja mogę polecić szybkigrosz znajoma u nich brała i jest zadowolona

Gość gość
każdą pożyczkę trzeba spłacić w przeciwnym razie są problemy i to spore ja miałem nieczysty bik nikt nie chciał mi pożyczyć i wtedy trafiłem na ofertę szybkigrosz złozyłem wniosek i ku mojemu zdziwieniu inwestor się znalazl warunki do zaakceptowania teraz pilnuję się zeby nie mieć zaległości

Gość gość
ja tyle dostałam na szybkigrosz.pl inwestor znalazł się tydzien po złożeniu wniosku

Widzę, że SPAMER od naciągania naiwnych znowu powrócił :(. x Przypominam więc, że szybkigrosz pożyczek nie udziela, a jedynie oferuje rozmowę ze swoim konsultantem, za ponad 460zł za godzinę . Ta rozmowa NICZEGO NIE GWARANTUJE ! x Za tą kasę, dzwoniący dostaje obietnicę, że jak zgłosi się do szybkigrosz ktoś, kto będzie chciał pożyczyć dzwoniącemu pieniądze, to szybkigrosz ich skontaktuje :D :D :D. Mieli DOSKONAŁY POMYSŁ na LEGALNE wydojenie naiwnych desperatów :D :D :D. A półgłówki i tak do nich zadzwonią :(.

Gość gość
ja na szybkigrosz.pl dostałam ostatnio 5 tyś polecam

Gość gość
widze ze ktoś chyba zostal odrzucony i wyżywa się na forum no cóż widocznie byłeś kolego poza kryteriami jeden niezadowolony klient zrobi więcej szumu już 10 zadowolonych a po forach widać ze na szybkigrosz ludzie pożyczki dostają z tym ze jak od każdej reguły tu też są pewnie wyjątki